USR cheamă PNL şi UDMR la guvernare: E cea mai bună soluţie pentru România

USR cheamă PNL şi UDMR la guvernare: E cea mai bună soluţie pentru România

USR a transmis că este „pregătit să își asume responsabilitatea guvernării și să inițieze imediat negocieri cu PNL și UDMR pentru un guvern care să scoată România din criză”.

„În această seară are loc o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern cu puteri depline, care să gestioneze pandemia, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR.Alte Articole

CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă …

Dan Barna, prima reacţie după desemnarea lui Cioloş ca premier: …Prima reacție a PNL, după ce Iohannis l-a desemnat pe Cioloș …

USR susține în continuare că cea mai bună soluție pentru România astăzi este un guvern USR-PNL-UDMR cu un nou prim-ministru și cu un program de guvernare, care să fie respectat de partenerii de coaliție. Propunerile cu care am mers astăzi la consultări, aici„, a transmis USR PLUS pe pagina de Facebook.

Prima reacţie a lui Dacian Cioloş după ce Iohannis l-a desemnat premier

Dacian Cioloș a declarat că este o onoare să fie propus ca premier al României și că principalul său scop este scoaterea țării din criza politică.

„Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern.

Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice.

Vom avea o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern. Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR.”, a delarat Dacian Cioloș.

Citește și…

Decizie de ultimă oră! Compania Pfizer îi AMENINȚĂ pe cei NEVACCINAȚI! Ce vor păți:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV