Adda a răbufnit pe Internet: „Pandemia nu a făcut oamenii mai răi, a dat jos niște măști”

Adda a răbufnit pe Internet: „Pandemia nu a făcut oamenii mai răi, a dat jos niște măști”

Adda a răbufnit pe Internet şi a postat un mesaj tranșant cu privire la oameni şi la comportamentul lor în plină pandemie de coronavirus.

Cântăreața este de părere că pandemia nu a făcut altceva decât să releve adevărata față a oamenilor. „Pandemia nu a făcut oamenii mai răi! Pandemia a dat jos niște măști, deși ne-a obligat să le purtăm! Aud tot mai des: «Lumea a luat-o razna»! Nuuu! Era razna demult. Abia acum se vede!”, a scris Adda pe reţelele de socializare.Alte Articole

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, …

Vlad Gherman, despre relaţia Cristinei Ciobănaşu. Ce spune …Nicoleta Voicu, infectată cu Covid-19: „Am văzut moartea …

Adda a răbufnit pe Internet

Artista a răbufnit vizavi de cei care critică aspectul fizic și nu apreciază perfomanteţe artiştilor. Ea a spus că nu mai tolerează nicio mizerie din partea acesui gen de persoane: „Dacă suntem artiști și am devenit persoane publice, datorită muncii noastre, nu trebuie să ne asumăm absolut nicio mizerie din partea oamenilor. Dacă este vorba despre critici legate de profesia noastră și felul în care o practicăm, e acceptabil. Dacă suntem criticați pentru felul în care arătăm, este bullying! Pa!”.

Citeşte şi: Panică uriașă pentru Adda și soțul ei. Vacanță cu peripeții în Grecia: „Ne-a prins o furtună pe mare. M-am panicat, ni s-a făcut rău”

Boala gravă și misterioasă de care suferă Adda

Adda ascunde un secret cumplit, artista se confruntă de doi ani de zile cu o boală gravă și rară, numită dermografism. Afecțiunea i-a provocat vedetei un șoc anafilactic.

Adda suferă în secret, de o boală cumplită de piele care se numește dermografism. Această afecțiune o obligă pe vedetă să țină un regim foarte strict, din care să elimine alimentele care conțin gluten și histamină.

După ce a apelat la mai mulți medici alergologi, tânăra a găsit în sfârșit un tratament, care o ajută să țină afecțiunea sub control. Acest lucru implică și urmarea unui regim foarte strict, care a și ajutat-o să slăbească 10 kilograme.

„Țin un regim foarte strict pentru intoleranța la histamică și gluten. Am voie să mânănc foarte puține alimente, foarte proaspete, semi-gătite, aproape crude.

M-am trezit cu o erupție foarte puternică, am făcut foarte multe investigații medicale. Am luat o pastilă cu o zi înainte despre care se spune că se descompune în corp și poate provoca alergii. Dar au mai contibuit și stresul, oboseala, stilul de viață haotic”, a povestit Adda în cadrul unei emisiuni tv.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV