Avertisment teribil al lui Adrian Marinescu. Când va fi cel mai greu moment al valului 4

Avertisment teribil al lui Adrian Marinescu. Când va fi cel mai greu moment al valului 4

Avertisment teribil al lui Adrian Marinescu. Directorul medical al Institutului „Matei Balş” a declarat că luna octombrie va fi una grea din punctul de vedere al pandemiei de COVID-19, după care numărul de cazuri va scădea!

Avertisment teribil al lui Adrian MarinescuAlte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Experienţa cumplită a unei asistente răpuse de COVID. Fiica …Italia intervine în criza sanitară şi acordă României 5.200 …

„Luna octombrie va fi mai grea. O să începem uşor, uşor să scădem la nivel de cazuri. Mă refer şi la spitalizări şi la paturile de terapie intensivă şi eu cred că sărbătorile din această iarnă vor fi liniştite”, a afirmat medicul, la cea de-a III-a ediţie a videoconferinţei „Sănătate şi FARMA – Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea”, organizată de Grupul de presă Bursa.

Adrian MArinescu a mai spus că o persoană testată pozitiv şi care are simptomatologie nu trebuie să rămână acasă, ci să meargă la spital pentru evaluare şi începerea tratamentului. „Când cineva este vulnerabil şi are un test pozitiv, are o simptomatologie, trebuie să ajungă la spital să îşi facă o evaluare. Este păcat să ajungă prea târziu. Să ştiţi că toate tratamentele existente în momentul de faţă nu au o mare eficienţă dacă nu sunt administrate la începutul bolii”, a explicat Adrian Marinescu, care a adăugat că 94 – 95% dintre pacienţii care ajung la ATI cu forme critice sunt persoane nevaccinate.

Israel anunţă că a depăşit valul patru al pandemiei. A treia doză de vaccin a contribuit din plin la ieşirea din criză

„Noi vedem în institut lucruri absolut clare, sunt statistici care se văd în plan practic şi vă pot spune că în terapie intensivă – şi noi avem cea mai mare terapie intensivă de boli infecţioase din România – 94, 95% dintre cei care ajung acolo cu forme critice sunt persoane nevaccinate. Dacă ne uităm la statisticile INSP, pe care le putem vedea zilnic, se spune foarte clar. Dintre cei care, din păcate, decedează, procentul este de peste 90%. În orice săptămână ne-am uita între 90 şi 95%. (…) Să ştiţi că şi vaccinarea în acest moment, chiar dacă înseamnă o singură doză, avem un grad de protecţie, nu trebuie să ne gândim că este prea târziu. Niciodată nu este prea târziu”, a mai transmis Adrian Marinescu.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV