Beneficiază de tichetele de 100 de lei şi cei care se vaccinează cu doza a treia? Andrei Baciu, explicaţiile momentului!

Beneficiază de tichetele de 100 de lei şi cei care se vaccinează cu doza a treia? Andrei Baciu, explicaţiile momentului!

Categoriile de persoane care beneficiază de tichete de masă în valoare de 100 de lei dacă se vaccinează împotriva COVID, sunt aceia care se imunizează care s-au vaccinat cu schema completă, două doze, după momentul publicării în Monitorul Oficial a Ordonanței de Urgență ce stabilește beneficiarii, adică data de 31 august, a clarificat astăzi Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Conform legii, românii care fac acum doza 3 de vaccin, așadar au făcut primele două doze în urmă cu cel puțin 6 luni, înainte de apariția Ordinului, NU pot beneficia de aceste vouchere.Alte Articole

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, …

BILANȚ VACCINARE COVID 12 octombrie. Peste 58.000 de doze din …Tudor Ciuhodaru, atac devastator la adresa autorităţilor. „Este …

„Toți cei care s-au vaccinat cu a doua doză imediat după intrarea în vigoare, cât și cei care fac schema completă în acest moment, beneficiază de aceste vouchere”, a explicat secretarul de stat Andrei Baciu.

În cazul în care unele persoane s-au vaccinat spre exemplu la începutul lunii septembrie, dar nu au primit voucherele la acel moment, ele pot reveni acum la punctul unde s-au vaccinat – centru de vaccinare sau cabinetul medicului de familie – pentru a își primi voucherele, a mai precizat Andrei Baciu.

Voucherele se acordă sub forma a 5 tichete de masă în valoare de 20 de lei fiecare, notează Hotnews.

 

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV