Cum arată fiul lui Cabral şi al Andreei Ibacka: „Gata, acasă”

Cum arată fiul lui Cabral şi al Andreei Ibacka: „Gata, acasă”

Cum arată fiul lui Cabral şi al Andreei Ibacka. Actriţa a adus pe lume bebelușul în urmă cu câteva zile. Micuțul a avut aproape trei kilograme și jumătate la naștere și a primit nota zece din partea medicilor.

Citeşte şi: Andreea Ibacka a născut. Reacţia amuzantă a lui Cabral după ce a devenit tătic: „E a treia oară şi tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt”Alte Articole

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, …

Actorul Granville Adams, care de un an se lupta cu cancerul, …Irinel Columbeanu, despre relaţia cu Monica Gabor. Ce spune …

Cum arată fiul lui Cabral şi al Andreei Ibacka

„Am fost copleșită de foarte multe mesaje și emoții. Vă muțumesc din suflet! Am născut! Cabral, eu nu mai sunt grasă! Nu știu despre tine…

Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni nu a vrut să fie. M-a dus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada asta.

Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși. (…) Bebe ste incredibil, este un băiețel super cuminte.

Nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e foarte liniștit. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. Astea sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund”, a scris Andreea Ibacka pe social media.

Prezentatorul a şi postat pe rețelele de socializare o imagine în care își ține în brațe fiul: „Gata, acasă. Uitasem cât sunt de mici…„, este mesajul scris la fotografie.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV