Dacian Cioloş, mesaj pentru PNL şi UDMR: „Noi oferim responsabilitate, dar cerem şi din partea partenerilor de guvernare”

Dacian Cioloş, mesaj pentru PNL şi UDMR: „Noi oferim responsabilitate, dar cerem şi din partea partenerilor de guvernare”

Dacian Cioloş a reiterat faptul că principala ţintă în încercarea formării unui nou guvern este refacerea coaliţiei cu PNL şi UDMR, dar a cerut partenerilor să dea dovadă de maturitate politică şi de responsabilitate.

”Vom apela la partenerii noștri de guvernare de la PNL, UDME și minoritățile naționale și vom încerca să ajungem la un acord de guvernare.Alte Articole

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, …

Rareş Bogdan: „Candidatul nostru este acelaşi, Florin …PSD se apropie de declanşarea referendumului pentru demiterea …

Nu cred că aceste partide vor refuza discuțiile, pentru că astfel vom prelungi criza. Aceste partide au clamat mereu responsabilitatea și cred că acum vor da dovadă de maturitate și responsabilitate. USR nu se teme să-și asume guvernarea, chiar dacă situația sanitară este gravă și ne așteaptă o iarnă foarte grea. Noi oferim responsabilitate, dar solicităm și din partea colegilor de coaliție. Așteptăm un gest de reciprocitate din partea colegilor de coaliție PNL, UDMR și minoritățile naționale.”, a spus Dacian Cioloş.

Dacian Cioloş: „E momentul adevărului, am ajuns într-o situaţie de criză”

Premierul nominalizat de președintele României pentru formarea Guvernului, Dacian Cioloș, exclude orice joc politic, după ce partidul pe care îl reprezintă, USR, a fost singurul are a propus concret un nume de premier.

„Știu că de multe ori în politică astfel de mișcări sunt văzute ca jocuri politicianiste sau capcane. Noi ne-am asumat direct această responsabilitate, dincolo de jocurile de partide. E momentul adevărului: am ajuns într-o situație de criză.

USR își asumă formarea Guvernului. Dincolo de candidatul desemnat, avem și idei despre cum putem ieși din criză”, a adăugat Dacian Cioloș.

 

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV