Dan Barna: „Suntem optimişti. Sunt foarte puține alternative de guvernare”

Dan Barna: „Suntem optimişti. Sunt foarte puține alternative de guvernare”

Dan Barna a precizat în cadrul unui interviu la B1 TV că este optimist în ceea ce privește viitorul guvernării în România.

„Suntem optimişti. sper să facem paşi spre o guvernare stabilă în zilele următoare.

Eu astept intalnirea de maine. realitatea e ca sunt foarte putine alternative de guvernare în Romania. „, a precizat Dan Barna.Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Dan Barna despre includerea lui Florin Cîțu în guvernul Cioloș: …Liberalii au decis! Nu vor susţine un guvern condus de Dacian …

Sunt foarte puține alternative de guvernare în Românnia în ziua de astăzi Există varianta reconstituirii coaliției, alternativa cea mai facilă. Orice alt scenariu e mult mai complicat . Am vazut declarațiile PNL-ului. Refuzul de a continua pe această structură pentru care există un acord de coaliție.

Am votat o moțiune împotriva unui premier care nu  a mai respectat un protocol. Nu cred ca președintele Iohannis a făcut o propunere dacă nu ar fi avut un dialog despre această propunere cu PNL pe care îl susține si reprezintă. Daca nu se merge pe linia coaliției. PNL va trebui să obțină susținerea coaliției.

Dacian Cioloș ar  putea renunța la propunerea de premier?

Propunerea pe care noi am făcut-o președintelui a fost o propunere foarte serioasă. Iohannis s-a plâns de faptul ca celelalte partide refuză să-și asume guvernarea, PSD-ul și PNL-ul. Noi dorim ca această coaliție să poată fi reconstruită dacă nu e posibil lucrul acesta vom merge în  Parlament.

E mai important să încheiem criza.

Președintele v-a dat de înțeles că-l va desemna pe Dacian Cioloș?

Președintele a luat act,eu am fost surprins, dar el a luat act de propunerea noastră, a cerut detalii, am văzut ca a făcut apoi această nominalizare pentru că realitatea factuală este că noi cei de la USR suntem singurii care ne-am asumat guvernarea la acest moment.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV