Ea este femeia cu cel mai lung păr din Rusia. Nu și-a tuns „cosițele aurite” de peste 20 de ani: „Îngrijire minimă”

Ea este femeia cu cel mai lung păr din Rusia. Nu și-a tuns „cosițele aurite” de peste 20 de ani: „Îngrijire minimă”

Anzhelika Baranova, în vârstă de 28 de ani, din Rusia, de profesie asistentă medicală, este femeia cu cel mai lung păr din regiune.

Aceasta nu și-a mai tăiat părul blond de 23 de ani, motiv pentru care a fost supranumită Rapunzel a Rusiei, după faimoasa prințesă care nu și-a tăiat niciodată cosițele aurite.Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Dieta ”Little Black Dress”. Iată cum poți să arăți fabulos …Florin Călinescu va debuta la Prima TV pe 19 octombrie. Emisiunea …

Rusoaica avea doar cinci ani când i s-a tuns ultima dată părul. Nici ea, nici părinții ei nu plănuiau să-și lase părul să crească timp de peste două decenii, însă așa a fost menit să se întâmple.

Tânăra a fost mereu foarte mândră de părul ei, iar îngrijirea lui nu a fost niciodată prea grea. Ea susține că nu face nimic special pentru a-și menține podoaba capilară, doar își spală părul de două ori pe săptămână cu șampon și balsam obișnuit și îl perie ușor cu un pieptene pentru a se asigura că nu rupe firele încucate.

„Totul este foarte simplu, îngrijire minimă”, a declarat Baranova. „Îmi spăl părul de două ori pe săptămână cu un balsam special pentru o pieptănare ușoară, apoi îl usuc natural și îl pieptăn foarte atent.”

Tânăra de 28 de ani a recunoscut că mersul pe jos cu părul lung până la gleznă poate fi uneori dificil și chiar inconfortabil, însă tot ea a adăugat că merită efortul, deoarece părul ei impresionant este foarte admirat.

„Cei dragi, mă plac și consideră că părul meu lung arată foarte frumos”, a spus Anzhelika, adăugând că nu intenționează să-și tundă cosițele aurite prea curând, relatează OddityCentral.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV