Florin Cîțu și Kelemen Hunor se întâlnesc miercuri cu Dacian Cioloș. E prima întâlnire între șefii partidelor din coaliție!

Florin Cîțu și Kelemen Hunor se întâlnesc miercuri cu Dacian Cioloș. E prima întâlnire între șefii partidelor din coaliție!

Florin Cîțu și Kelemen Hunor se întâlnesc miercuri cu Dacian Cioloș. Ministrul PNL a spus că Dacian Cioloș l-a sunat pe Florin Cîțu și i-a cerut să se întâlnească, să vorbească și atunci va avea loc această discuție, la sediul PNL.

Florin Cîțu și Kelemen Hunor se întâlnesc miercuri cu Dacian Cioloș. E prima întâlnire între șefii partidelor din coaliție!Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Piedone îi răspunde atacurilor lui Marian Godină: Piedone …Dan Barna îl umilește pe Cîțu! A anunțat că-l acceptă …

Dan Vîlceanu a adăugat că în Parlament a fost probată o majoritate USR-PSD-AUR, astfel că USR ar trebui să discute formarea majorității cu PSD și AUR.

Liderii PNL, reuniţi marţi seară în şedinţa Biroului Politic Naţional (BPN), au discutat despre criza politică, fără a lua însă o decizie prin vot, au declarat surse participante la reuniune. La întâlnirea de la sediul PNL urmează să participe și liderul grupului deputaților minorităților, Varujan Pambuccian.

Potrivit acestora, la discuţiile de miercuri cu Dacian Cioloş, liberalii vor pleca de la premisa exprimată public de Florin Cîţu încă de luni seară: USR să-şi caute o majoritate alături de PSD şi AUR, partidele care au demis guvernul prin moţiune de cenzură.

USR este pregătit să renegocieze portofoliile ministerelor cu PNL şi UDMR, a declarat Dacian Cioloş, propunerea de premier a lui Klaus Iohannis, în cadrul unei emisiuni de la B1TV.

„Nu cred ca aici va fi blocajul. Dacă noi (n.r. – USR) avem premierul, e normal să existe pretenții să rediscutăm anumite portofolii.

Important este să ne punem de acord pe niște obiective politice, pe niște reforme, decizii care vor fi luate în perioada următoare. Pe cei care se uită pe factura de gaze sau la cei care mor în spitale nu sunt atât de interesați de cum împărțim portofoliile”, a declarat Dacian Cioloș, pentru B1 TV.

Dacian Cioloş, premierul propus de Iohannis, a dezvăluit că prima rundă de negocieri cu PNL și UDMR va avea loc miercuri, iar la cererea lui Florin Cîțu, discuția va fi doar între președinții celor trei partide.

Citește și: Liberalii au decis! Nu vor susţine un guvern condus de Dacian Cioloş. Florin Roman preia șefia interimară a Camerei Deputaţilor

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV