Ludovic Orban, un nou atac la adresa lui Iohannis: „Decizia de ieri a preşedintelui este o cacealma”

Ludovic Orban, un nou atac la adresa lui Iohannis: „Decizia de ieri a preşedintelui este o cacealma”

Ludovic Orban spune că decizia preşedintelui de nominalizare a lui Dacian Cioloş pentru postul de premier este „o cacealma care are ca efect prelungirea şi adâncirea crizei politice”.

Liderul USR Dacian Cioloş a declarat, marţi, că nu a discutat încă în partid despre şefia Camerei Deputaţilor, care se va vacanta după demisia lui Ludovic Orban şi a spus că nu doreşte să intre în conflictul dintre Florin Cîţu şi Ludovic Orban, partidul său urmând să discute cu conducerea PNL.

”Nu am discutat încă lucrul acesta în conducerea partidului, vom vedea zilele următoare, ieri şi zilele trecute am fost focalizaţi pe această candidatură şi pe negocierile de la Cotroceni”, a spus Cioloş.Alte Articole

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, …

Dacian Cioloş a vorbit cu Florin Cîţu pentru a stabili o întâlnire. …Dacian Cioloş: Nu vreau să intru în conflictul dintre Florin …

El a continuat: ”Vom vedea care este şi poziţia colegilor noştri, acum poziţia e ocupată de Ludovic Orban, vom vedea cum pun problema şi colegii noştri. Voi avea o discuţie cu conducerea PNL, daţi-mi voie să nu intru în acest conflict Orban-Cîţu, voi avea o discuţie cu conducerea PNL şi vom vedea de acolo”.

 

 

Ludovic Orban urmează să îşi dea demisia, marţi, din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV