Marcel Ciolacu: „Klaus Iohannis nu poate bloca anticipatele, face ce decide o majoritate”

Marcel Ciolacu: „Klaus Iohannis nu poate bloca anticipatele, face ce decide o majoritate”

Întrebat dacă PSD este dispus să negocieze cu PNL, pentru  un guvern minoritar, Marcel Ciolacu a exclus acest scenariu şi a menţionat că în acest moment PSD nu are o discuţie privind intrarea la guvernare cu alt partid, singura soluţie fiind alegerile anticipate.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că premierul desemnat Dacian Cioloș va încerca să facă o majoritate, dar dacă nu va reuși acest lucru, atunci este primul pas spre alegerile anticipate dorite de PSD.Alte Articole

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, …

Kelemen Hunor, despre refacerea coaliţiei de guvernare: „Nu …Ludovic Orban, un nou atac la adresa lui Iohannis: „Decizia …

”Cu astfel de baliverne, de parcă n-a fost la guvernare atâta timp. De doi ani dreapta este la guvernare și n-au rezolvat toate problemele despre care vorbesc acum că le vor rezolva. Desemnarea primului ministru este o prerogativă constituțională a președintelui. Nu vreau să intru în prerogativele constituționale ale președintelui. Nu mă mai surprinde nimic de la președintele României, cel care a refuzat un premier de la partidul care a câștigat alegerile.

Noi, la Cotroceni, am discutat cu președintele că ne trebuie un guvern stabil. Poate este o înțelegere între PNL și USR, nu sunt în mintea președintelui.

Din punctul nostru de vedere, dacă Dacian Cioloș nu crează o majoritate este un pas spre alegeri anticipate. Parlamentarii PSD vor respecta decizia partidului, iar dacă este nevoie vom ajunge la anticipate.”, a spus Marcel Ciolacu.

Rareş Bogdan: „Candidatul nostru este acelaşi, Florin Cîţu, să fie clar. Sunt convins că doamna Şoşoacă abia aşteaptă să-l voteze pe Dacian Cioloş”

Liderul PSD Marcel Ciolacu critică, într-o postare pe Facebook, guvernarea de dreapta, despre care spune că are ca şi program ”sărăcie, Frig şi Foame, indiferent cum îl cheamă pe premierul desemnat, Cîţu sau Cioloş şi anunţă că PSD va construi, săptămâna viitoare, o majoritate concretă pentru a trece prin Parlament plafonarea preţurilor la energie şi gaze.

Marcel Ciolacu: „Sărăcie, frig şi foame. Ăsta este programul de guvernare al oricărui premier pus de Iohannis”

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV