Tudor Ciuhodaru, atac devastator la adresa autorităţilor. „Este pur şi simplu crimă cu premeditare!”

Tudor Ciuhodaru, atac devastator la adresa autorităţilor. „Este pur şi simplu crimă cu premeditare!”

Tudor Ciuhodaru, atac devastator la adresa autorităţilor. Tudor Ciuhodaru a criticat dur incapacitatea autorităţilor de a deschide cel mai mare spital modular din țară, cel de la Leţcani, închis din ianuarie 2021. „Este pur şi simplu crimă cu premeditare”, spune medicul UPU de la Spitalul de Neurochirurgie Iași.

Tudor Ciuhodaru, atac devastator la adresa autorităţilorAlte Articole

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, …

Cseke Attila, în ziua cu record de infectări COVID: „Măcar …Nelu Tătaru, în ziua cu cele mai mari cifre din pandemie: „E …

Reacţia celebrului medic vine după ce spitalul de la Lețcani, din Iași, cel mai mare spital modular din țară, nu poate fi deschis din lipsa de echipamente. Format din 100 de containere, achiziționate în urmă cu aproximativ un an, spitalul modular de la Leţcani a fost construit pentru 13 milioane de euro. Unitatea medicală a devenit operațională în octombrie 2020 și a funcționat până în ianuarie 2021.

Nelu Tătaru, în ziua cu cele mai mari cifre din pandemie: „E ca în război… viaţă contra moarte”

„Am cerut în mod repetat ca acest spital să treacă dincolo de orgoliile politice şi să fie pus în funcţiune pentru că vorbim de viaţa românilor şi asta este cel mai important. 100 de paturi ATI şi acest spital a fost folosit în momentul în care nu aveau de ales. Când a ars secţia ATI de la Piatra Neamţ şi pacienţii au putut fi tratați aici pentru că era singurul loc în care se putea face acest lucru”, a spus medicul la Antena 3.

Cseke Attila, în ziua cu record de infectări COVID: „Măcar acum, în această criză majoră, să dam dovadă de responsabilitate. Nu cred că germanii, francezii sunt mai deştepţi ca noi”

„Oamenii aştia s-au uitat la televizor trei luni de zile, nu au testat, nu au vaccinat, nu au asigurat capacitatea de terapie intensivă, nu au adus medicamentele necesare în farmacie şi uitați-vă ce se întâmplă în acest moment. Este de noaptea minţii. Este pur şi simplu crimă cu premeditare. Mă uitam că la alte țari era posibil să faci spitale cu 1000 de paturi în trei zile. În Iaşi în 9 luni de zile, au şi născut femeile în 9 luni de zile nu au fost în stare să pună un spital în funcţiune. Puteai găsi soluţii dacă vroiai să faci ceva. Indiferența şi incompetența ucide încă o dată. E pandemie sau e golănie. Este dus la extremă”, a mai spus Tudor Ciuhodaru.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV