Vlad Gherman, despre relaţia Cristinei Ciobănaşu. Ce spune despre noul ei iubit

Vlad Gherman, despre relaţia Cristinei Ciobănaşu. Ce spune despre noul ei iubit

Vlad Gherman, despre relaţia Cristinei Ciobănaşu. Într-un Q&A pe rețelele de socializare, actorul a fost întrebat cum se înțelege cu Alexandru Mureșan, noul partener al Cristinei.

Citeşte şi: Cristina Ciobănaşu, mesaj pentru Vlad Gherman, după ce acesta a compus i-a compus o melodieAlte Articole

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, …

Nicoleta Voicu, infectată cu Covid-19: „Am văzut moartea …Cum arată fiul lui Cabral şi al Andreei Ibacka: „Gata, …

Vlad Gherman, despre relaţia Cristinei Ciobănaşu

„Da, da! Ieri am ieșit la o pasă la fotbal, am băut o bere. Wtf!?”, le-a transmis, ironic, Vlad Gherman internauților.

După ce a răspuns mai mult în glumă la mare parte dintre întrebări, Vlad a menționat că își dorește să treacă la următorul capitol în viața amoroasă: „Normal că m-am gândit, mă gândesc în continuare și îmi doresc să am o relație, pentru că îmi doresc și eu să fiu fericit”.

În momentul despărţirii, Cristina Ciobănașu a preferat să păstreze discreția, însă tânărul actor a simţit nevoia atunci să dea mai multe amănunte.

„Trebuie să înțelegi că dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. Și noi de mici avem imaginea asta. Și noi credeam că dragostea adevărată este reprezentată prin familia perfectă, copii, case, vacanțe, dar timpul ne-a demonstrat că cel mai important lucru e să te bucuri de fiecare moment.

Să trăiești fiecare clipă ca și cum ar fi ultima. Noi am făcut asta! Mai mult decât atât, iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun”, a spus Vlad Gherman, la vremea respectivă.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Smiley a spus de ce nu se căsătorește cu Gina Pistol: Sunt neatent…

Sursa: RomaniaTV