Actrița Carmen Tănase, antivaccinistă convinsă, e bolnavă de COVID. Declarațiile artistei acum o lună: „Nu mă autoizolez”

Actrița Carmen Tănase, antivaccinistă convinsă, e bolnavă de COVID. Declarațiile artistei acum o lună: „Nu mă autoizolez”

Actrița Carmen Tănase, care a militat într-o manieră publică împotriva vaccinării anti-Covid și a măsurilor de restricție, s-a infectat cu Sars-Cov-2.

Carmen Tănase a declarat în repetate rânduri că purtarea măștii și certificatul verde reprezină un mod de îngrădire a libertății și că va lupta împotriva autorităților.Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Nelu Tătaru, avertizare sumbră despre valul 5: „Nu s-a …„Migrena cu aură”, care sunt semnele acestei afecțiuni …

Mai mult, artista a șinut un discurs extrem de dramatic în care a blamat persoanele care s-au vaccinat împotriva virusului și care respectă măsurile de restricție, cu toate că numărul cazurilor din România este copleșitor, iar medicii nu mai au loc în spitale nici pentru pacienții adulți dar nici pentru copiii infectați cu Sars-Cov-2.

„Ce ai făcut pentru copilul tău? Îți place să te uiți în ochii copilului tău când îl va crește mare și când îți va spune: bă tată, tu ce ai făcut? Ai stat ca o momâie sau ca un fătălău, vorba doamnei Budeanu, și nu ai făcut nimic? „, declara Carmen Tănase despre părinții care s-au vaccinat.

Un alt derapaj grav al actriței Carmen Tănase a fost atuncu când a declarat că virusul care provoacă Covid nu este atât de contagios, deși incidența în București a ajuns azi la 15,1 la mie, iar în urmă cu o luna, pe 11 septembrie, incidența era 1,37 la mia de locuitori, potrivit DSP.

„O să mă lupt pentru dreptul meu atât cât o să mai pot din punct de vedere legal – pentru că încă mai pot din punct de vedere legal, şi vorbesc strict în numele meu -, după care, dacă nu se va mai putea şi se va da o lege organică în Parlament, aşa cum s-a dat în Franţa şi în Italia, dacă societatea mă izolează, ca atare o să stau izolată, asta am să fac”, a declarat actriţa, la Antena 3.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV