Codin Maticiuc și-a pierdut portofelul într-un taxi, în Franța. Cum a pierdut afaceristul 5000 de euro

Codin Maticiuc și-a pierdut portofelul într-un taxi, în Franța. Cum a pierdut afaceristul 5000 de euro

Codin Maticiuc a avut parte de ghinion în Franța, unde în timp ce se întorcea cu familia dintr-un parc de aventură a realizat că și-a pierdut portofelul.

Afaceristul a realizat că este foarte posibil să fi uitat portofelul cu cei 5000 de euro, bani cash, în taxi.Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Ionuţ Cercel, mesaj emoţionant la o lună de la moartea tatălui …Acatistul Sfintei Parascheva. Rugăciune grabnic ajutătoare …

Codin a povestit fanilor întreaga poveste pe conturile de socializare. El a precizat că nu s-a îngrijorat niciodată de bunurile sale, în condițiile în care întotdeauna este atent la portofelul său.

În momentul în care și-a dat seama că nu mai are portofelul, afaceristul a avut un șoc și și-a reamintit că ar fi posibil să îl fi scăpat în taxi.

„Recepția m-a sunat și mi-au spus că au găsit portofelul. M-am dus și m-am întâlnit cu acest șofer, mi-a spus că este algerian, mi-a spus să mă uit că sunt toți banii, am luat din banii ăia 500 de euro și i-am dat lui, dar primul gest a fost de refuz”, a povestit Codin Maticiuc.

 

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV