Dacian Cioloş a început negocierile cu PNL şi UDMR pentru a forma Guvernul. „Va trebui să oferim o soluţie pentru România”

Dacian Cioloş a început negocierile cu PNL şi UDMR pentru a forma Guvernul. „Va trebui să oferim o soluţie pentru România”

Dacian Cioloş şi-a stabilit un plan şi este dispus să ofere multe posturi în Guvern, pentru a obţine susţinere în Parlament în vederea formării Executivului.

„N-am venit la această întâlnire ca să aflu ce pot să îmi ofere mie partenerii noştri de coaliţie, ci ce sunt ei dispuşi să ofere de fapt României. Va trebui să oferim o soluţie pentru România.Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Partidul lui Ludovic Orban ar putea să se numească Forța Liberală. …Vasile Dîncu declarații explozive: „Singura soluție …

Le ofer un parteneriat aşa cum ne dorim, sper toţi, ca să putem forma o majoritate în Parlament”, a declarat Dacian Cioloş.

Vă reamintim că liderii fostei coaliţii de guvernare se întâlnesc miercuri seară mai mult de politeţe, niciunul partid nedorind susţinerea unui Guvern Cioloş.

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, miercuri, că în discuţia cu premierul desemnat, Dacian Cioloş, din această după-amiază, cei de la UDMR vor să vadă dacă acesta are capacitatea de a forma o majoritate şi o coaliţie, el adăugând că nu este foarte optimist în privinţa rezultatului acestor negocieri.

„În funcţie de discuţii putem să mergem mai departe sau să spunem că asta a fost o discuţie, nu se poate reface coaliţia. Trebuie să vedem capacitatea lui Dacian Cioloş de a forma o majoritate, o coaliţie. Omul politic, într-o astfel de situaţie, dă dovadă de calităţile de om politic şi în momentul în care are capacitatea de a coagula o majoritate”, a declarat liderul UDMR.

Citeşte şi: Kelemen Hunor, înainte de negocierile cu Cioloş: „Recunosc, nu sunt foarte optimist”

Premierul desemnat Dacian Cioloş poartă discuţii miercuri seară cu liderii PNL, UDMR şi minorităţilor naţionale în vederea formării unei majorităţi parlamentare.

Deşi Dacian Cioloş şi-a anunţat intenţia de a reface coaliţia cu PNL şi UDMR, el nu a exclus nici varianta Guvernului minoritar, mai ales în condiţiile în care, în şedinţa de marţi a BEx a liberalilor, aceştia sugerau că ar fi ajuns la acelaşi mandat, anume să-i transmită premierului desemnat să caute să formeze o majoritate cu PSD şi AUR, alături de care USR a votat moţiunea de cenzură care a demis guvernul Cîţu.

Citeşte şi: Dacian Cioloş, în misiune imposibilă. Premierul desemnat se întâlneşte azi cu Cîţu, Hunor şi Pambuccian pentru a încerca refacerea coaliţiei de guvernare

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV