Gigi Becali îi amenință cu plângeri penale pe Iorgulescu și Burleanu. „O să avem un nou caz Ekeng! Îi omorâți pe fotbaliști!”

Gigi Becali îi amenință cu plângeri penale pe Iorgulescu și Burleanu. „O să avem un nou caz Ekeng! Îi omorâți pe fotbaliști!”

Gigi Becali îi amenință cu plângeri penale pe Iorgulescu și Burleanu. Gigi Becali avertizează că fotbalul românesc s-ar putea confrunta cu un nou „caz Ekeng”, în cazul în care nu sunt luate măsuri.

Gigi Becali îi amenință cu plângeri penale pe Iorgulescu și BurleanuAlte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Campionul David Popovici dezvăluie adevăratul motiv pentru …Agnes Tirop, campioană mondială la cross country, a murit la …

Patronul celor de la FCSB le-a cerut șefilor FRF și LPF, Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu, să se implice personal în modificarea regulamentului, amenințând că va lua măsuri de ordin penal în caz contrar. ”

Asta este viața și trebuie să trecem și prin Covidul ăsta, dar nu poți să faci în așa hal regulamentul. De aproape doi ani o ținem în circul ăsta, că ăsta nu mai este un fotbal normal. Dacă ai vaccin făcut nu mai mai trebuie să te testezi, nu? Voi sunteți în toate mințile? Îi întreb și eu pe Burelanu, Gino și pe ministru. Ce o să faceți voi, că nu o să mai dureze mult, și o să vedeți că o să apară un nou caz Ekeng la noi. Ce o să faceți atunci? Iar mie dacă îmi va muri, Doamne ferește!, vreun fotbalist de la FCSB nu o să îi iert în viața mea pe Burleanu, Gino Iorgulescu și pe ministru. Schimbați, bă, cât mai este timp regulamentul că o să îi omorâți pe fotbaliști. Vor face aia infarct pe teren”, a spus igi Becali pentru ProSport.

Focar de Covid-19 la FCSB. Gigi Becali le-a transmis jucătorilor să nu se vaccineze!

„Dar, lasă că o să le fac eu plângeri penale lui Burleanu și Gino, nu o să îl las nici pe ministru. Către ăia de la minister am făcut deja un demers. Dar testați, bă, toți jucătorii înainte de meciuri. Cât vreți să mai urle Becali să vă trezească la realitate? Ce vreți să fac eu? Am zis să nu mai ies în presă să vorbesc. Am zis să stau să îmi văd de treabă și de viața mea, dar înnebunesc când văd ce se întâmplă la noi. Și apoi tot pe mine mă sunați, că uite domnul Becali ce s-a întâmplat, că uite domnul Becali ce cazuri de Covid au mai apărut…Ce vei face domnule Becali? Nu se poate așa ceva!”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV