Jojo şi-a surprins fanii: a apărut cu burtică de gravidă pe internet. „Aflăm dacă avem gemeni” FOTO

Jojo şi-a surprins fanii: a apărut cu burtică de gravidă pe internet. „Aflăm dacă avem gemeni” FOTO

Jojo şi-a surprins fanii: a apărut cu burtică de gravidă pe internet. Vedeta este de șapte ani este căsătorită cu Paul Ipate, unul dintre cei mai cunoscuți actori, alături de care are doi copii absolut adorabili, Zora și Achim.

Jojo şi-a surprins fanii: a apărut cu burtică de gravidă pe internetAlte Articole

Vaccinarea împotriva COVID-19 va fi obligatorie în România. …

Anamaria Prodan, declarații incendiare despre despărțirea …Adela Popescu le-a arătat tuturor cum arată bebelușul ei. …

De ceva timp, toată lumea se întreabă dacă cei doi au de gând să mai facă un copil! „Nu ne-am mai gândit. Înainte eu mă tot gândeam, cochetam cu ideea asta, dar după ce a trebuit să stăm în lockdown și am stat foarte mult unii cu alții acasă și n-am mai plecat în turnee și am stat foarte mult numai cu copii am zis că e dificil, mă mai gândesc”,  a declarat Jojo.

Jojo, despre pictorialele din Playboy şi scenele nud din filmul Poker: „Nuditatea era adusă la un rang de artă”

În urmă cu câteva ore, însă, actrița le-a dat palpitații serioase fanilor de pe rețelele de socializare, după ce a postat o imagine în care apare cu burtica de graviduță. Imediat, fanii au reacționat, dar și soțul vedetei, Paul Ipate. Actorul și-a anunțat soția că el urmează să plece pentru o perioadă, după ce a văzut imaginea: „Eu am plecat in turneu!”. Jojo a reacționat: „Ma bucur! Cand te intorci aflam daca avem gemeni!”.

Jojo a dezvăluit până la urmă că este însărcinată doar într-o producție cinematografică și nu în realitate! Actrița nu a putut da detalii despre proiectul la care lucrează acum, dar promite că nu mai este mult și va dezvălui totul: „Numai pe platourile de filmare! Nu vă putem spune încă. Va fi difuzat în primăvară. Vom dezvălui totul la momentul potrivit!”.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!

Sursa: RomaniaTV