Kitty Cepraga a divorţat după 15 ani de căsnicie: „Acestea au fost motivele”

Kitty Cepraga a divorţat după 15 ani de căsnicie: „Acestea au fost motivele”

Kitty Cepraga a divorţat după 15 ani de căsnicie. „Saturaţie, foarte mulţi ani împreună şi valori diferite. Acestea au fost motivele. Au fost 15 ani de căsnicie“, a spus blonda la PRO TV.

Citeşte şi: Cum arăta Kitty Cepraga pe vremea când participa la Şcoala Vedetelor FOTOAlte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Anamaria Prodan îl acuză pe Reghecampf că şi-a abandonat …Primele imagini cu iubita lui Reghe însărcinată. Asemănarea …

Kitty Cepraga a divorţat după 15 ani de căsnicie

Actriţa dădea de înţeles că au probleme în relaţie de acum un an, de când a petrecut carantina în România. La acel moment, cei doi luaseră o pauză pentru a vedea cum stau lucrurile, dacă era cazul de o împăcare sau o despărţire definitivă.

“Dacă nu sunt interese comune în ceea ce priveşte viziunea asupra vieţii şi hobby-urile noastre, traiul împreună devine o obligaţie socială. Eu consider foarte benefică pauza în cuplurile stabile. Eu sunt pro pasiune, pro iubire, pro lipsă de compromis.

După aceste luni de pauză, vom vedea dacă mai e pasiune între noi atunci când ne vom revedea. N-am plănuit despărţirea asta, aşa s-a întâmplat. În plus, eu provin dintr-o familie care m-a răsfăţat şi m-a făcut să mă simt privilegiată”, spunea Kitty Cepraga pentru Okmagazine.ro.

Kitty Cepraga a preferat, însă, să-şi construiască o carieră în Italia, unde a primit numeroase roluri în filme şi seriale, dar a bifat şi câteva piese de teatru. Fost model şi VJ la postul MTV România, Kitty a decis să se şi aşeze la casa ei în 2011, când avea 31 de ani.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV