Nelu Tătaru dă cărțile pe față: ”Valul patru mult mai periculos decât valul trei şi doi la un loc. Medicii sunt disperaţi pentru că noi nu trebuia să fim aici!”

Nelu Tătaru dă cărțile pe față: ”Valul patru mult mai periculos decât valul trei şi doi la un loc. Medicii sunt disperaţi pentru că noi nu trebuia să fim aici!”

Nelu Tătaru dă cărțile pe față.  Acesta a adăugat că apelul făcut astăzi de Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti, în care li se cere oamenilor să aibă încredere în cadrele medicale şi să se vaccineze, vine deoarece „noi nu trebuia să fim aici”.

Nelu Tătaru dă cărțile pe față: ”Valul patru mult mai periculos decât valul trei şi doi la un loc. Medicii sunt disperaţi pentru că noi nu trebuia să fim aici!”Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Bilanț vaccinare 13 octombrie. Numărul persoanelor vaccinate …Asociaţiile de părinţi, apel disperat către autorități: …

”Medicii sunt disperaţi pentru că noi nu trebuia să fim aici. Suntem într-un val patru mult mai periculos decât valul trei şi doi la un loc. Un val trei care a fost mai periculos decât valul doi. Cred că în condiţiile în care corpul medical a început să tresară, faptul că astăzi au ieşit şi au spus că nu mai pot trebuie să fie un semnal pentru noi toţi.

Eu am avut discuţii în toată această perioadă cu colegii din… (că vorbesc din Iaşi, că vorbesc din Timişoara) referitor la transferul pacienţilor români în Ungaria. Discutam acum o săptămână sau două cu colegii de la Timişoara, cu domul profesor Oancea care îmi spunea de această idee, ca pacienţii din partea de vest a ţării să poată merge în Ungaria tocmai pentru a putea face loc în acele spitale ale noastre, din Timişoara, din Oradea, pentru ca pacienţii noştri din restul ţării care nu pot ajunge, ştiind că patologia COVID nu-ţi lasă loc de un transport foarte prelungit, pentru aceşti pacienţi cu necesar mare de oxigen. Cred că suntem într-un moment în care nu avem voie să nu mai credem că există aşa ceva.

Zilele acestea fiecare dintre noi, cel puţin din comisiile de sănătate primeam mesaje, sute de mesaje, să nu votăm certificatul verde, să nu votăm vaccinarea, uneori chiar mulţi îmi reprosau că nu vedem că sunteţi doar 25 sau 26 % vaccinaţi. Deja ni se cerea socoteala că suntem vaccinaţi.În condiţiile în care vedem că o mână de oameni care nu cred sunt mai agresivi decât mulţi care trec în continuare prin această pandemie”, a declarat Nelu Tătaru la Digi 24.

Citește și: Nelu Tătaru, în ziua cu cele mai mari cifre din pandemie: „E ca în război… viaţă contra moarte”

 

 

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV