Oana Zăvoranu, nou atac la adresa Andei Adam: „Moare cu ceaiul de gât”

Oana Zăvoranu, nou atac la adresa Andei Adam: „Moare cu ceaiul de gât”

Oana Zăvoranu, nou atac la adresa Andei Adam. Nu este prima dată când actriţa o face praf pe artistă, de multe ori s-a legat şi de aspectul fizic. A declarat că arată precum un bărbat și că femeile nu visează să aibă trupul ei.

„Lasă photoshopul că nici nu te-am recunoscut. Noroc cu pectoralii… pardon sânii. Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă că ne e frică, femeia bărbat bine”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care Anda Adam lasă la vedere decolteul generos.Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Lumea artistică, din nou în doliu! O cunoscută interpretă …Sfânta Cuvioasă Parascheva. Tradiții și superstiții. Ce …

Citeşte şi: Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Bălan: „Zici că e anorexică. Are 24 de kilograme cu rochia aia cu tot şi părul ca o mătură”

Oana Zăvoranu, nou atac la adresa Andei Adam

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa vedetelor din showbiz, deşi a fost dată în judecată din cauza cuvintelor adresate. O nouă postare pe reţelele de socializare a împărţit internetul în două. Unii se amuză foarte tare de ceea ce postează Zăvo, iar alţii consideră cu exagerează.

„Și logic că rupe zilnic cu reclame mascate, nededuse la stat ceaiul de căcare. Băgați-vă mințile în cap! El moare cu ceaiul de gât și îl are el mereu, că d-aia arată așa de bine. Și nu știți, de fapt, despre ce este vorba”, a scris ea amuzată.

Anda Adam a început să ignore toate mesajele și comentariile de acest gen, însă nu ştim cât timp va putea să reziste fără să răbufnească la adresa Oanei Zăvoranu.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV