PSD Bucureşti anunţă demisia lui Lazăr Neacşu din partid şi Consiliul General al Capitalei, după ancheta care arată legăturile sale cu BOR şi felul cum biserica foloseşte banii publici

PSD Bucureşti anunţă demisia lui Lazăr Neacşu din partid şi Consiliul General al Capitalei, după ancheta care arată legăturile sale cu BOR şi felul cum biserica foloseşte banii publici

Organizaţia PSD Bucureşti şi organizaţia  PSD sector 4 anunţă că dl Neacşu Lazăr şi-a prezentat în această dimineaţă demisia din Partidul Social Democrat şi din calitatea de consilier general PSD din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, a transmis filiala PSD, prin intermediul unui comunicat de presă, scrie News.ro.

Potrivit jurnaliştilor care au realizat investigaţia privind modul cum BOR cheltuieşte banii primiţi de la stat, Lazăr Neacşu este la al doilea mandat de membru în CGMB, din partea PSD şi, înainte de politică, a avut afaceri în construcţii, el fiind indicat de sursele jurnaliştilor ca un ”agent de influenţă a Bisericii, care trage sfori pentru obţinerea de fonduri din fondurile locale.Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Kelemen Hunor, înainte de negocierile cu Cioloş: „Recunosc, …Preşedintele Iohannis este invitat la Forumul internaţional …

Lazăr Neacşu, despre Preafericitul Daniel: „E securist, e de-al lor E cel mai informat om, la fel ca Papa”

Acesta i-a povestit jurnalistului de la Recorder infiltrat în reţea cum a intrat în politică, insinuând chiar că Patriarhul Daniel ar fi ştiut rezultatul alegerilor locale din 2016 înainte ca acestea să se desfăşoare.

”În 2016 nu am avut ce face, şi l-am intrebat pe Marele Alb: Preafericirea Voastră, vreau să ma duc si eu consliier general, la ce partid sa ma duc?. „Du-te la PSD că va câştiga toată ţara”. El m-a sfătuit. Şi asa a fost, n-a câştigat PSD în toată ţara? Da. Normal, că-i securist. Normal, că-i securist. E de-al lor, nu? E cel mai informat om, ca şi Papa”, spune Neacsu în înregistrarea sursei citate.

Jurnaliştii de la Recorder au prezentat, la capătul a opt luni de documentare, ”o reţea secretă în care oameni de afaceri, politicieni şi prelaţi de la vârful Bisericii lucrează mână în mână într-o megaafacere: construcţia şi reabilitarea de biserici din bani publici”.

”Toată acestea reţea operează cu binecuvântarea celui mai puternic om din Biserica Ortodoxă Română, pe care oamenii săi îl numesc Marele Alb”, mai spun jurnaliştii.

Citeşte şi: Declaraţii incendiare ale taberei Cîţu în şedinţa BPN de marţi seară: „Să trimitem la origini USR, la alianţa toxică cu PSD şi AUR”

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV