Simona Halep, surprinsă de Toni Iuruc la întoarcerea în ţară. Cum a aşteptat-o soţul sportivei

Simona Halep, surprinsă de Toni Iuruc la întoarcerea în ţară. Cum a aşteptat-o soţul sportivei

Simona Halep

, surprinsă de Toni Iuruc la întoarcerea în ţară. „Nu pot să spun că sunt mulțumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri. Știam că va fi un sfârșit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă și abia aștept să mă întorc pe teren la antrenamente„, a spus tenismena la întoarcea în țară.

Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Sfânta Cuvioasă Parascheva. Lucruri mai puţin ştiute despre …Cum arată Geanina Lungu la două luni de când a născut: „Să …

Simona Halep, surprinsă de Toni Iuruc la întoarcerea în ţară

Când a ajuns acasă, Simona a fost așteptată cu un buchet de flori de soțul său. Fiind extrem de fericită, sportiva a imortalizat momentul și a postat imaginea pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Simona Halep şi Toni Iuruc au fost naşi. Pe cine au botezat proaspăt căsătoriţii: „S-a născut în aceeaşi zi cu Nadal”

În aceste momente, cei doi sunt îngrijoraţi pentru Genica, mama lui Toni Iuruc şi soacra Simonei Halep, care este internată în spital, după ce a apelat la medici pentru câteva investigații amănunțite.

Din fericire, la mijloc nu ar fi probleme grave de sănătate. Toni Iuruc își vizitează mama zi de zi, pentru a se asigura că totul este în ordine.

Genica Iuruc este o persoană discretă și rare sunt momentele în care iese în evidență. Soacra Simonei Halep este un important om de afaceri în domeniul imobiliarelor și, chiar dacă este considerată a fi o femeie bogată, nu lasă să se înțeleagă deloc acest lucru.

În urmă cu 11 ani, mama lui Toni Iuruc a rămas văduvă, iar de atunci nu și-a mai refăcut viața. Soțul ei, tatăl lui Toni Iuruc, s-a stins după o lungă luptă cu o boală nemiloasă.

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV