Starul NBA Kyrie Irving a fost suspendat de Brooklyn Nets până se vaccinează

Starul NBA Kyrie Irving a fost suspendat de Brooklyn Nets până se vaccinează

Brooklyn Nets a apelat la o formă de suspendare pe termen nedefinit din echipă în cazul unuia dintre jucătorii săi de bază, Kyrie Irving.

„Am decis că Kyrie Irving nu va juca şi nu se va antrena cu echipa până când nu se va vaccina”, sunt cuvintele managerului general Sean Marks.Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Biletul zilei pariuri1x2.ro: Fotbal și baschet pentru o zi de …Florin Gardoş, mesaj haios după ce s-a vaccinat. „Dacă …

Pentru reintrarea în grup, sportivul va avea nevoie de vaccin. „Kyrie a făcut o alegere personală şi respectăm dreptul individual de a lua o astfel de decizie. Dar în momentul de faţă, această alegere a lui îi restrânge posibilitatea de a face parte din grup cu normă întreagă şi nu vom permite niciunui membru al echipei să fie doar cu jumătate de normă”, au spus oficialii, referindu-se la fosta vedetă de la Cleveland şi de la Boston.

Kyrie Irving se opune obligativităţii vaccinului, deşi ar putea pierde un salariu de 17 milioane de dolari pe an

Nets, la fel ca şi concitadinii lor de la New York Knicks, sunt supuşi unor reguli de sănătate mai stricte decât majoritatea celorlalte echipe: autorităţile din New York, dar şi cele din San Francisco, în cazul celor de la Golden State Warriors, au interzis accesul la arenele NBA celor nevaccinaţi, atât în ​​rândul spectatorilor, cât şi al jucătorilor.

Conform prestigioasei publicaţii sportive The Athletic, Irving le-ar fi explicat colegilor apropiaţi că nu respinge vaccinul în sine, ci vrea să fie o voce pentru oamenii simpli care îşi pierd locul de muncă din pricina obligativităţii vaccinării în unele state din SUA, în mai multe domenii de activitate.

Nu este prima dată când fostul campion NBA apare în lumina reflectoarelor din pricina convingerilor sale, în trecut acesta susţinând şi teoria Pământului plat.

Citeşte şi: Florin Gardoş, mesaj haios după ce s-a vaccinat. „Dacă au facut o treabă aşa bună cu Xanax şi Viagra nu văd de ce n-ar fi bun şi vaccinul”

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV