Vaccinare obligatorie în Mexic pentru minorii cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani. Un tribunal a invocat ”dreptul la sănătate pentru colectivitate”

Vaccinare obligatorie în Mexic pentru minorii cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani. Un tribunal a invocat ”dreptul la sănătate pentru colectivitate”

Vaccinare obligatorie în Mexic. Un tribunal din acest stat a invocat „dreptul la sănătate pentru colectivitate, în acest caz, pentru toţi adolescenţii între 12 şi 17 ani„, potrivit unui fragment din decizia justiţiei citat de ediţia mexicană a cotidianului El Pais.

Tribunalul din Naucalpan s-a pronunţat asupra unui recurs individual în favoarea vaccinării unui minor.Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Atac armat la poşta din Memphis. Sunt trei morţi, printre care …Pandemia anulează Sărbătorile de iarnă. Londra renunţă …

Vaccinare obligatorie în Mexic pentru minorii cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani

„Vom analiza dosarul cu multă atenţie„, a dat asigurări ministrul sănătăţii, Hugo Lopez Gatell. Totuşi, Guvernul nu este obligat să se conformeze acestei hotărâri judecătoreşti.

Citeste si „Vaccinaţi oamenii în somn!”. Soluţia inedită găsită de un preşedinte de ţară, împotriva celor care refuză imunizarea

La sfârşitul lunii septembrie, Ministerul mexican al Sănătăţii a anunţat că vaccinul Pfizer va fi administrat doar minorilor care prezintă comorbidităţi. Până în prezent, au fost înregistrate 23.000 de cereri de vaccinare a minorilor.

Mai mulţi minori au fost vaccinaţi în întreaga ţară în urma demersurilor judiciare iniţiate de părinţii lor.

Mexicul, care are o populaţie de peste 130 milioane locuitori, este a patra ţară cea mai afectată de pandemie din lume în număr absolut de decese (282.773, dintre care 546 în ultimele 24 de ore, pentru 3,7 milioane de cazuri).

În total, 48,8 milioane de persoane au fost complet vaccinate şi 66,9 milioane au primit cel puţin o doză, potrivit Agerpres.

Citeste si Pandemia anulează Sărbătorile de iarnă. Londra renunţă la focurile de artificii de Anul Nou

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV