VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 13 octombrie 2021. Povestea emoționantă a copiilor care au fugit din calea mamei lor: „Am plâns de două ori de bucurie”

VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 13 octombrie 2021. Povestea emoționantă a copiilor care au fugit din calea mamei lor: „Am plâns de două ori de bucurie”

VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 13 octombrie 2021.Copiii au trecut prin momente greu de descris alături de mama lor și singura lor fericire a fost să scape de femeie.

VISURI LA CHEIE LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 13 octombrie 2021. Povestea emoționantă a copiilor care au fugit din calea mamei lor: „Am plâns de două ori de bucurie”Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Interlopul Gabi Bera, bătut de bodyguarzi în cârciuma fraţilor …Codin Maticiuc și-a lăsat portofelul într-un taxi, în Franța. …

Preotul din comuna Dăeni a fost cel care le-a stat aproape și i-a înscris în emisiune, după ce i-a găsit pe minori într-un șanț.

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Andra Marinescu vor ajunge în comuna Dăeni și vor schimba viitorul acestor suflete greu încercate. „Acum putem să dormim liniștiți, nu ne mai e frică că ne trezește cu apă fierbinte sau cu bricheta. Ne ardea cu focul la picioare”, va povesti unul dintre copii despre perioada în care locuia cu mama și concubinul acesteia.

Citește și: VISURI LA CHEIE 11 NOIEMBRIE 2020 LIVE VIDEO Pro TV. Povestea emoţionantă a fetiţei care nu mai vrea să ţină jucăriile în sac

„Eu am plâns de două ori de bucurie: atunci când am scăpat de mama… și azi! Nu știu dacă mai există un copil fericit pentru că nu stă cu mama lui” – sunt cuvintele unei adolescente care simte, cu durere în suflet, că cel mai bine pentru ea și frații ei este să fie departe de cea care le-a dat viață.

Citește și: VISURI LA CHEIE DIRECT VIDEO ONLINE STREAM PRO TV 22 septembrie 2021. Povestea lui Cosmin este a unui supravieţuitor

Citește și…

Bomba zilei despre Pfizer! A apărut un nou efect advers GRAV al vaccinului asupra bărbaților:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV