Ana Muntean rupe tăcerea despre aventura cu Ciprian Marica. „Nu am niciun fel de regret”

Ana Muntean rupe tăcerea despre aventura cu Ciprian Marica. „Nu am niciun fel de regret”

Ana Muntean rupe tăcerea despre aventura cu Ciprian Marica. Ana Muntean şi Ciprian Marica au avut parte de o întâlnire „fierbinte” care a avut un final nefericit. Recent, femeia a vorbit despre acest subiect în cadrul unui interviu, în care a explicat că nu are niciun regret.

Ana Muntean rupe tăcerea despre aventura cu Ciprian Marica. „Nu am niciun fel de regret”Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Elena Merișoreanu, dezvăluiri incredibile despre lupta cu virusul. …Anunț cumplit despre Gabriela Cristea! Ce s-a întâmplat cu …

Ana Muntean a vorbit în emisiunea online theXclusive de la Kanal D despre acea perioadă în care a fost protagonista unui scandal de proporţii. A recunoscut că a trecut prin momente dificile, însă a avut multe de învăţat din acea experienţă. „Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, a declarat Ana Muntean.

Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

Aceasta a ţinut să îi mulţumească Anamariei Prodan care a sărit în apărarea sa: „Am văzut un articol foarte frumos în care Anamaria Prodan a declarat despre mine faptul că sunt și eu mamă, am și eu dreptul la viață, am doi copii, că sunt o femeie care trebuie lăsată în pace. Nu am avut ocazia să îi mulțumesc pentru asta”.

Ana Muntean și-a convins soțul că mai merită încă o șansă, iar postările din mediul online arată că în prezent aceștia formează un cuplu fericit. Mai mult, după întreg scandalul, s-a concentrat pe carieră și și-a dezvoltat comunitatea din mediul online, adunând un număr impresionant de urmăritori. În prezent, Ana Muntean este antrenoare de fitness și petrece multe ore în sala de antrenamente, dar și proprietara unui brand de haine pe care îl promovează în mediul online.

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV