Cseke Attila atenționează: ”De imunizare vom avea parte toți, sunt două variante”. Anunțul făcut de ministrul interimar al Sănătății!

Cseke Attila atenționează: ”De imunizare vom avea parte toți, sunt două variante”. Anunțul făcut de ministrul interimar al Sănătății!

Cseke Attila atenționează. Guvernantul a adăugat că dacă nu ne vom vaccina, România ar putea trece și prin alte valuri ale pandemiei.

Cseke Attila atenționează: ”De imunizare vom avea parte toți, sunt două variante”. Anunțul făcut de ministrul interimar al Sănătății!Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Specialiștii, apel către Klaus Iohannis. Aceștia cer președintelui …UNIFARM cere deblocarea și utilizarea de urgență a stocului …

”Am rămas că săptămâna viitoare ne vedem din nou. Am formulat și cereri pentru medicamente. Noi ca societate avem ceva de făcut, să ne vaccinăm. Sigur nu am făcut acest lucru în proporția altor țări și de aceea am ajuns aici.

De imunizare o să avem parte toți, vedem acum în ce mod. Vaccinarea e o modalitate mai simplă și gratis și o modalitate mai grea, unde putem avem curbe și nu știm unde ne putem duce, și aceea e trecerea prin boală. Ne putem lovi și de situația în care ne putem lovi și de alte valuri, așa spun specialiștii. Dacă nu ne vaccinăm, unde acolo apărarea e de masă, atunci posibilitatea e foarte mare să avem valuri de masă.  Poate fi și un val dacă rămân 10-15%, însă nu se compară unul în care doar 34% sunt vaccinați.

Studiile arată că anticorpii monoclonari sunt foarte eficienți. Am primit din Italia 5.206 de fiole, vorbim de pacienții cu forme medii ale bolii, e un medicament intravenos care se administrează în spitale, în câteva ore poți să pleci acasă. Avem promisiuni și din partea altor state membre. ieri au apărut criteriile în Monitorul Oficial.”, a declarat Cseke Attila.

Știre în curs…

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV