Denisa de la „Bambi” a făcut primul milion de euro! „Muncesc zi de zi, fără oprire!”

Denisa de la „Bambi” a făcut primul milion de euro! „Muncesc zi de zi, fără oprire!”

Denisa de la „Bambi” a făcut primul milion de euro! Denisa Tănase se dedică 100% afacerii sale cu parfumuri. Are magazine în multe locații din România, chiar și în mall-uri, dar și în alte orașe europene precum Valencia, Cannes. În România are peste 30, iar în afara țării deține opt!

Denisa de la „Bambi” a făcut primul milion de euro!Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Război total în instanță pe ”eclerul la tavă”. Jamila …Roger Waters, starul trupei Pink Floyd, s-a căsătorit pentru …

Conform Fanatik, firma deținută de Denisa de la Bambi a ajuns la o cifră de afaceri în 2020 de 10.939.810 lei.  rofitul a fost pe măsură, adică 3.514.084, aproximativ 700.000 de euro. În doi ani, aceasta ar fi câștigat aproximativ un milion de euro! „Secretul reușitei este în primul rând foarte multă muncă. Și când spun foarte multă mă refer la muncă, zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine. Pe soțul meu, pe sora mea, iar atunci mi-a fost mai ușor. În multe lucruri, soțul meu m-a și împins din spate, el este cel care m-a sfătuit să îmi asum anumite riscuri și am avut rezultatele acestea”, a declarat Denisa de la Bambi.

„Suntem la început de drum. Ne-am dezvoltat, dar abia acum vine greul. Adică, pornind de la zero era și normal să avem aceste rezultate, să creștem. Acum trebuie să păstrăm ritmul de creștere, iar asta va fi mai greu. Nu mai am deloc timp de muzică, aș putea spune că m-am lăsat”, a mai declarat Denisa Tănase, care s-a căsătorit la Nisa cu Mircea Brânzei.

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV