George Simion amenință cu înregistrări incendiare după dosarul deschis de DNA: Avem mai mulți deputați care au fost abordați. Rareș Bogdan m-a contactat!

George Simion amenință cu înregistrări incendiare după dosarul deschis de DNA: Avem mai mulți deputați care au fost abordați. Rareș Bogdan m-a contactat!

George Simion amenință cu înregistrări incendiare după dosarul deschis de DNA. Acesta spune că mai mulți dintre deputații AUR au fost contactați de parlamentarii PNL, printre care și Rareș Bogdan.

George Simion amenință cu înregistrări incendiare după dosarul deschis de DNA: Avem mai mulți deputați care au fost abordați. Rareș Bogdan m-a contactat!Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Cum vrea să scadă Dacian Cioloş facturile la energie, dacă …Dacian Cioloş, primele măsuri pe care le va lua ca premier: …

”Nu este singur. Au fost contactați 5 colegi de-ai mei. Doar din partidul nostru, sigur au fost și din alte partide. Se oferă avantaje materiale, dacă nu merge, se șantajează.

Avem înregistrări, avem mai mulți deputați care au fost abordați. Ei au spus că sunt echipe de negociere, dar sunt echipe de mituire. Doamna Gorghiu, care a spus că nu e vocea deputatului, probabil că are amnezie.

Ne-au contactat parlamentar cu parlamentar. Întâlnirile au avut loc în București sau în județe. Colegul meu a fost contactat de acest deputat de Timiș, un alt coleg de-al meu din Dolj a fost contactat tot de el.

Rareș Bogdan m-a contactat pe mine personal, l-a contactat pe un vicepreședinte AUR, apoi a fost apelat deputatul nostru de Timiș să se vadă cu el. Mi-a cerut să fiu înțelegător. El spunea că suntem extremiști, că nu suntem frecventabili.”, a spus George Simion.

Citește și: Mită la moţiune! DNA a început urmărirea penală pe numele deputatului Cosmin Şandru, care a promis funcţii unui parlamentar AUR pentru a nu vota moţiunea VIDEO

„La data de 01 octombrie 2021, în contextul în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea de cenzură inițiată pentru retragerea încrederii acordate Guvernului României, suspecții Șandru Cosmin și Bitea Nicolae-Florin i-ar fi promis unei persoane, deputat în Parlamentul României, numirea unor apropiați în posturi de conducere a unor instituții publice.

Pentru a beneficia de această „favoare”, persoanei respective i s-a cerut să absenteze de la ședința comună a Camerei Deputaților și Senatului, din data de 05 octombrie 2021, în care urma să fie dezbătută și supusă la vot moțiunea menționată mai sus.

Suspecților Șandru Cosmin și Bitea Nicolae-Florin li s-a adus la cunoștință calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală”.

Citește și: George Simion, reacție-fulger după ce DNA a început urmărirea penală de la înregistrările AUR: Destrămăm caracatița!

 

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV