Ilie Năstase îşi vinde apartamentul din Mamaia. Cât costă imobilul cu două camere

Ilie Năstase îşi vinde apartamentul din Mamaia. Cât costă imobilul cu două camere

Ilie Năstase îşi vinde apartamentul din Mamaia. Locuinţa a fost cumpărată în anul 2011, şi este una de lux, în plus beneficiază în complexul rezidenţial de centru SPA, piscină, saună uscată şi umedă.

Taxele, impozitele, întreţinerea, curentul, dar şi alte reparaţii pe care trebuia să le asigure în mod constant erau o bătaie prea mare de cap pentru Ilie Năstase.Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Anamaria Prodan neagă divorţul. Ce mesaj i-a transmis Reghe: …Adela Pârvu s-a căsătorit a doua oară. Fostul designer de …

Ilie Năstase îşi vinde apartamentul din Mamaia

„Locuinţa pe care v-o propunem are 73 mp, este amplasată la parterul clădirii şi are acces direct privat către terasa proprie de aproximativ 80 mp şi către plajă.

Compartimentarea este una generoasă, apartamentul fiind compus dintr-un living de peste 28 mp şi un dormitor de peste 23 mp, ambele cu ieşire pe plajă, o baie principală de 8 mp, o toaletă, bucătărie, hol şi un spaţiu tehnic.

Apartamentul este luminos, vesel şi plin de energie şi se vinde mobilat şi utilat. Beneficiază şi de un loc de parcare propriu în clădirea adiacentă, în parcarea de 11 etaje din proximitatea complexului”, se arată pe site-ul imobiliare.ro, potrivit Click.ro.

Citeşte şi: Ilie Năstase mai vrea un copil, la 75 de ani: „Vor zice ăștia că sunt Superman! Nu ştiu dacă o fac următoarea Simona Halep, eu aş vrea”

Nu este specificat preţul de vânzare, însă valoarea unui astfel de imobil este de 350.000 de euro.

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV