Iulian Vrabete de la Holograf a avut Covid. A stat 9 zile în spital: „Acum am ajuns acasă complet vindecat”

Iulian Vrabete de la Holograf a avut Covid. A stat 9 zile în spital: „Acum am ajuns acasă complet vindecat”

Iulian Vrabete de la Holograf a avut Covid. Artistul a făcut o postare pe reţelele de socializare unde a împărtăşit prietenilor virtuali prin ce a trecut în toată această perioadă.

Citeşte şi: Horia Brenciu îl face „frustrat” pe Dan Bittman. „Ştiu multe lucruri din viaţa lui!”Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Ceasul de peste 150.000 de euro care i-a fost furat lui Cosmin …Momente grele pentru familia Anamariei Prodan. Reghe a făcut …

Iulian Vrabete de la Holograf a avut Covid

Colegul lui Dan Bittman s-a simţit rău şi a chemat ambulanţa, care l-a preluat şi dus la Spitalul Floreasca, apoi a fost transferat la Malaxa, unde a stat internat timp de nouă zile.

“Am trecut prin COVID. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid și dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficiență și seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sânge și chiar consult medical personal. Menționez că nu am avut nicio intervenție sau recomandare din partea nimănui.

În aceeași noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am rămas următoarele 9 zile pentru tratament.

Mulțumesc doamnelor, domnișoarelor și domnilor doctori, asistente și infirmiere care s-au îngrijit cu absolută dedicație, cu înțelegere și pricepere, fără măcar umbra vreunei condiționări și, repet, fără a avea vreo intervenție din partea cuiva.

Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabilă înțelegere. Acum am ajuns acasă complet vindecat și vreau să spun că sistemul medical românesc funcționează, în parametrii pe care îi are, dar este eficient, curat și disciplinat. Sper să fie cât mai multe locuri asemenea”, a scris artistul pe pagina de Facebook.

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV