Mită la moţiune! DNA a început urmărirea penală pe numele deputatului Cosmin Şandru, care a promis funcţii unui parlamentar AUR pentru a nu vota moţiunea VIDEO

Mită la moţiune! DNA a început urmărirea penală pe numele deputatului Cosmin Şandru, care a promis funcţii unui parlamentar AUR pentru a nu vota moţiunea VIDEO

 

DNA anunţă, joi, că procurorii au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de suspecţii:Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Criminalul din Oneşti vrea în libertate, deşi nu regretă …Percheziţii în Prahova într-un dosar privind „vaccinarea …

ŞANDRU COSMIN, deputat în Parlamentul României şi

BITEA NICOLAE-FLORIN, director general al Societăţii de Transport Public Timişoara,

în sarcina cărora s-a reţinut comiterea infracţiunii de dare de mită

”La data de 01 octombrie 2021, în contextul în care urma să fie dezbătută şi supusă la vot moţiunea de cenzură iniţiată pentru retragerea încrederii acordate Guvernului României, suspecţii Şandru Cosmin şi Bitea Nicolae-Florin i-ar fi promis unei persoane, deputat în Parlamentul României, numirea unor apropiaţi în posturi de conducere a unor instituţii publice.

Suspecţilor Şandru Cosmin şi Bitea Nicolae-Florin li s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.  Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a mai transmis DNA joi, printr-un comunicat de presă.

Citeşte şi:  Guvernul demis selectează propunerile de judecători pentru CEDO cu 6 luni înainte de termen

Co-preşedintele AUR, George Simion, a anunţat, în 4 octombrie, că parlamentarii formaţiunii au depus la DNA o plângere penală, în care îi acuză pe liberalii din tabăra lui Florin Cîţu de şantaj şi corupţie la nivel înalt, după ce fi încercat să le cumpere votul, la moţiunea de cenzură.

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV