Rafila, scenariu sumbru: „Dacă mai stăm două săptămâni cu 16 mii de cazuri zilnic va fi o mare dramă”

Rafila, scenariu sumbru: „Dacă mai stăm două săptămâni cu 16 mii de cazuri zilnic va fi o mare dramă”

Rafila, scenariu sumbru. Acesta spune că valurile 5 sau 6 ale pandemiei de Covid vor exista, dar vor fi mai mici. El a spus, la emisiunea Marius Tucă Show de la Aleph News, că nu crede că bunicii au nevoie de certificat verde ca să meargă să își ia pâine.

Rafila, scenariu sumbru: „Dacă mai stăm două săptămâni cu 16 mii de cazuri zilnic va fi o mare dramă”Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Ministrul Sănătății aruncă bomba: Certificatul verde ar …Cseke Attila atenționează: ”De imunizare vom avea parte toți, …

„Cred la fel. Valul 5 sau 6 vor exista, dar vor fi mici și nu vor avea un efect similar. Preocuparea este cât timp vom rămâne la aceste valori mari. Dacă mai stăm două sau trei săptămâni cu 16-17 mii de cazuri zilnic va fi o mare dramă pentru că sistemul de sănătate este deja depășit și sincer să fiu nu știu ce putem face.

Citește și: Alexandru Rafila, ironii la adresa liberalilor: „Există o soluţie pentru desfăşurarea Congresului PNL cu respectarea măsurii privitoare la numărul de participanţi: să voteze în două serii. Prima serie să voteze cu domnul prim-ministru şi a doua la fel”

Orice măsură în țara asta, carantina, certificatul verde, certificatul albastru, orice măsură va fi luată trebuie să fie acceptabilă pentru oameni. Să înțeleagă de ce se ia acea măsură și cei care iau acea măsură trebuie să fie oameni care să transmită încredere. Dacă vor fi în continuare amestecate (…) nimeni nu va aplica aceste masuri. Dincolo de faptul că sunt contradictorii. INSP zice carantină, Cîțu zice certificat verde la farmacie. Lucruri inaplicabile. Eu nu cred că părinții, bunicii au nevoie de certificat verde ca să meargă să își cumpere medicamente, lapte sau pâine. Aș merge pe ideea de a folosi certificatul verde și în magazine. În acest moment eu cred că pasul următor este să cerem folosirea certificatului verde pentru circulație. Propunerea trebuie să fie cât mai rapidă.

Asta nu este restricționare. Ar fi o triere. Dacă te vaccinezi, dacă ai trecut prin boală, dacă ești testat… Deci sunt trei variante. Aș merge pe ideea de a folosi certificatul verde și în magazine”, a declarat Alexandru Rafila.

Citește și: Alexandru Rafila expune condițiile de lucru „improvizate” din mediul sanitar: „Din păcate, noi acredităm hârtii dar nu reuşim să facem spitalele mai sigure”

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV