Război total în instanță pe ”eclerul la tavă”. Jamila e acuzată că a furat ideea unei alte gospodine cunoscute!

Război total în instanță pe ”eclerul la tavă”. Jamila e acuzată că a furat ideea unei alte gospodine cunoscute!

Război total în instanță pe rețeta de ”ecler la tavă”. Protagoniste sunt Geanina Staicu-Avram (Jamila) şi Laura Laurenţiu, două dintre cele mai renumite gospodine de pe Youtube. Jamila are peste 1,5 miliaone de urmăritori pe Youtube, iar Laura Laurenţiu aproape 200.000 de urmăritori.

Război total în instanță pe rețeta de ”ecler la tavă”. Jamila e acuzată că a furat ideea unei alte gospodine cunoscute!Alte Articole

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza …

Denisa de la „Bambi” a făcut primul milion de euro! …Roger Waters, starul trupei Pink Floyd, s-a căsătorit pentru …

Procesul de la Tribunalul Bucureşti a fost deschis de Jamila, care a reclamat că în mai 2019, după ce a postat pe canalul său de Youtube o filmare în care preyintă o reţetă de ecler la tavă, competitoarea sa a raportat-o abuziv la Youtube susţinând că difuzarea încalcă drepturile sale de autor.Mai exact, Laura Laurenţi a reclamat că videoclipul Jamilei ar copia videoclipul său în care este prezentată reţeta pentru prăjitură ecler. În urma raportării, videoclipul Jamilei a fost şters de pe Youtube, fiind reactivat abia după 17 zile, după e Jamila a făcut dovada că nu a încălcat drepturile de autor.În procesul de la Tribunalul Bucureşti, Jamila a arătat că videoclipul era realiyat în cadrul unei campanii publicitare, iar prin raportarea abuyivă a fost prejudiciată cu peste 2.000 de euro, beneficii pe care nu le-a putut realiya din cauya raportării abuyive a videoclipului. De asemenea, Jamila a mai cerut daune morale de 1.000 de euro arătând că „pârâta nu a ţinut cont de influenţa pe care o are şi a incitat, prin postarea sa, publicul Facebook să o vadă pe reclamanta drept «hoaţă de reţete»”.

Laura Laurenţiu s-a apărat în proces susţinând că reţeta de ecler care îi aparţine şi pe care a raportat-o este diferită total reţeta clasică de ecler. Laura Laurenţiu a arătat că în timp ce eclerul clasic „este o prajitură de formă alungită, umplută cu cremă şi acoperită cu glazură de şerbet, ciocolată, eclerul la tavă creat de ea „este o singură prăjitură cu dimensiunea de 38/28 cm care după coacere este acoperită şi nu umplută cu cremă şi garnisită cu frişcă bătută”.

„Prăjitura astfel concepută se porţionează cu cuţitul în pătrate, iar în afara tipului de aluat nu are nici un fel de legătură cu clasicul ecler”, a explicat Laura Laurenţiu în proces.

Citește și: Jamila, amenințată cu moartea: „Te nenorocesc dacă te prind! Nici mama ta nu te va mai recunoaște când termin cu tine” 

 

 

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Cei care aveți peste 40 de ani și luați aceste medicamente, riscați foarte mult

Sursa: RomaniaTV