Bilanţ coronavirus 15 octombrie 2021. Scenariu ROŞU în aproape toată ţara, o nouă zi cu peste 15.000 de cazuri şi peste 350 de morţi

Bilanţ coronavirus 15 octombrie 2021. Scenariu ROŞU în aproape toată ţara, o nouă zi cu peste 15.000 de cazuri şi peste 350 de morţi

Bilanţ coronavirus 15 octombrie 2021. Până astăzi, 15 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.430.475 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 5.232 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.220.953 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 15.828 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 295 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.Alte Articole

Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat …

PSD cere anchetarea Ioanei Mihăilă, fostul minsitru al SănătăţiiRaed Arafat, somat de Ministerul Sănătăţii să ceară ajutorul …

Bilanţ coronavirus 15 octombrie 2021. Incidenţa cazurilor de COVID-19 cumulată la 14 zile este mai mare sau egală cu 6 la mia de locuitori în 131 de oraşe şi 654 de comune, a informat, joi, Grupul de Comunicare Strategică. Potrivit GCS, incidenţa este peste 10 la mie în 37 de oraşe.

Rata de incidenţă creşte în Bucureşti la aproape 16. Certificatul verde va deveni obligatoriu aproape peste tot

Bilanţ coronavirus 15 octombrie 2021. Imaginea dezastrului sanitar din România devine și mai greu de digerat, dacă ne uităm la țările din jurul nostru. România are o mortalitate mai mare chiar și față de țările care sunt apropiate de noi ca procent de vaccinare.

Vlad Voiculescu, avertisment sumbru despre situaţia paturilor ATI: „Nici dacă nu s-ar mai trata nimic, nici infarcturi, nici cancer, nimic, tot n-ar fi destule”

În ultimele 7 zile, România are o medie de 112 morți la un milion de locuitori. Nici nu există termen de comparație între România și țările din occident, acolo unde rata de vaccinare este între 70% și 80%.

Bilanţ coronavirus 15 octombrie 2021. Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat că România primeşte din Italia, pentru început, tratamente cu anticorpi monoclonali pentru pacienţii cu forme mai puţin severe de COVID-19, aceste tratamente urmând să fie disponibile de vineri în ţară şi de joi seara în Bucureşti.

„Studiile clinice arată că aceşti anticorpi monoclonali sunt foarte eficienţi, acesta este studiul clinic pe care îl avem. Luni seara am primit din partea Italiei şi mulţumim pentru acest sprijin 5.206 fiole, ceea ce înseamnă jumătate, două fiole fac o doză. 2.603 pacienţi din România pot să primească acest tratament. Vorbim de prima parte a bolii, forme mai puţin severe, până la a şaptea zi din simptomatologie. Este un medicament intravenos care se administrează în spitale. 50 de minute, cam atât durează administrarea, după care o oră mai e ţinut pacientul, după care poate pleca acasă. Este un sistem de protecţie care din toate studiile clinice are o eficienţă foarte ridicată”, a declarat Cseke Attila.

 

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!

Sursa: RomaniaTV