Care este relaţia dintre Denisa Nechifor şi Adrian Cristea, la 10 ani de la divorţ: „N-am vrut să rămână copilul cu așa amintiri”

Care este relaţia dintre Denisa Nechifor şi Adrian Cristea, la 10 ani de la divorţ: „N-am vrut să rămână copilul cu așa amintiri”

Care este relaţia dintre Denisa Nechifor şi Adrian Cristea. Vedeta a vorbit despre toate eforturile pe care le-a făcut în această perioadă ca Rania să nu simtă lipsa tatălui.

Citeşte şi: Denisa Nechifor, atacată de un şobolan în parc: „Am încercat să-l alungăm și nimic, el nu pleca”Alte Articole

Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat …

TOP 8 fructe si legume vedete in octombrie. La ce ajută consumul …Alexia Eram vrea un copil cu Mario Fresh: „O să ne apucăm …

Care este relaţia dintre Denisa Nechifor şi Adrian Cristea

Denisa Nechifor a mărturisit că nu a cerut nici măcar pensie alimentară, asta pentru că era conștientă de faptul că acest lucru va necesita prezența Raniei într-un tribunal, lucru pe care nu și-l dorea pentru fata sa. Nu voia să rămână cu astfel de amintiri toată viaţa.

„Sunt subiecte delicate, mai ales când includ copii. Eu cred că orice părinte pentru binele copilului său trebuie să înțeleagă faptul că trebuie privați copiii de tot felul de discuții și lucruri. Am încercat să o țin pe Rania departe de treaba asta.

Nici pensie alimentară n-am cerut niciodată pentru că știam că mi-o cheamă pe Rania la tribunal și mi-o pune în fața judecătorilor și i se pun întrebări și chiar n-am vrut să rămână copilul cu așa amintiri.

Nu avem intersecții, în afara de Rania și poate niște chestii de business, mă mai întreabă ceva, mă mai roagă ceva, eu sunt o persoană foarte activă și știe că mai am conexiuni , mă mai întreabă câte ceva.

Vorbim despre familiile noastre, despre mama lui, adică eu și Rania suntem două ființe empatice la nivel de familie. Nu văd de ce am pierde timpul cu foarte multe discuții, vorbim despre Rania, ce faci, cum ești”, a spus Denisa Nechifor la Antena Stars.

Citește și…

Anunț de la Florin Cîțu. Se întâmplă în Romănia! ACCESUL BLOCAT în magazine pentru NEVACCINAȚI! De când începe:

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!

Sursa: RomaniaTV