Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu chipul bebeluşului! „Să nu afle Dani” FOTO

Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu chipul bebeluşului! „Să nu afle Dani” FOTO

Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu chipul bebeluşului! Soţia lui Dani Oţil a publicat, la o lună de la naștere, prima imagine cu chipul băiețelului ei, Luca Tiago. Micuţul s-a născut pe 11 septembrie 2021.

Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu chipul bebeluşului!Alte Articole

Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat …

10 profeţii care vor arunca lumea în haos, făcute de Baba …Alimentul care ajută la reducerea atacurilor de cord și distruge …

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți pe 11 septembrie. Soția prezentatorului TV își ține fanii la curent cu tot ce face și, recent, le-a dezvăluit acestora chipul băiețelului ei. Acesta a publicat, pe contul ei de Instagram, un videoclip haios în care încearcă să-l învețe pe Luca Tiago să pronunțe cuvântul „mama”: „Shhh, să nu afle Dani!”, a scris vedeta în dreptul imaginilor. În clip, fanii au putut să observe pentru prima oară cum arată băiețelul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său în prima lui zi de viață: „Dragul meu Cârcel…”

Dani Oțil a mărturisit că și-a dorit un singur prenume pentru copilașul lui, dar soția lui a vrut ca micuțul să aibă două prenume. Astfel, prezentatorul TV a ales un prenume format din patru litere, iar Gabriela pe celălalt. Într-un final, cei doi au găsit și numele perfect, Luca Tiago.

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!

Sursa: RomaniaTV