Mandatul lui Mircea Geoană la NATO se prelungeşte. Decizia de ultimă oră a lui Jens Stoltenberg

Mandatul lui Mircea Geoană la NATO se prelungeşte. Decizia de ultimă oră a lui Jens Stoltenberg

Mandatul lui Mircea Geoană la NATO va fi prelungit, până în 16 octombrie 2023, prin decizia secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, au declarat surse diplomatice, citate de Digi24.

Fostul ministru de Externe al României ar fi trebuit să se întoarcă la post în 2022, însă ar urma să beneficieze de o prelungire a mandatului său.Alte Articole

Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat …

Vaccinaţii pot intra fără restricţii în SUA, din 8 noiembrie. …Scade vârsta de administrare a vaccinului anti-Covid. Pfizer …

Mircea Geoană a fost numit secretar general adjunct al NATO la data de 17 octombrie 2019. Astfel, fostul lider PSD a devenit românul aflat în cea mai înaltă poziție în ierarhia Alianței Nord-Atlantice și prima persoană din Europa Centrală și de Est care ocupă această poziție.

Citeşte şi: Mircea Geoană, despre România şi Alianţa Nord-Atlantică: „Riscăm ca avantajul tehnologic al NATO să fie oarecum în erodare”

„Sunt încântat să anunț numirea lui Mircea Geoană în funcția de secretar general adjunct al NATO”, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, la vremea respectivă.

„Este un suporter devotat al întăririi relațiilor transatlantice, a cărui îndelungată experiență în funcții de stat și diplomatice îi va fi de ajutor în noua funcție”.

Citeşte şi: Anchetă a poliţiei în urma filmării cu Mircea Geoană conducând o maşină după ce a băut vin cu soţia la un restaurant în Bucureşti – VIDEO

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!

Sursa: RomaniaTV