Moise Guran îi cere lui Iohannis să decreteze starea de urgenţă: „Dacă nu acum, când mor oamenii pe holuri, atunci când?”

Moise Guran îi cere lui Iohannis să decreteze starea de urgenţă: „Dacă nu acum, când mor oamenii pe holuri, atunci când?”

Moise Guran nu l-a numit pe preşedintele Iohannis în mesajul postat pe pagina sa de Facebook, dar este ştiut că atribuţia decretării stării de urgenţă îi aparţine şefului statului.

”Mărturisesc că mă frământă o chestie, dar e cam juridică așa, nu are mare importanță…Alte Articole

Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat …

Kelemen Hunor îi cere lui Dacian Cioloş să renunţe la mandatul …Dacian Cioloş dă ultimatum PNL: „Au timp până duminică, …

Dacă în situația asta, în care literalmente nu mai au loc oamenii în spitale, mor pe holuri, pe acasă sau te mai miri pe unde, nu ar trebui decretată starea de urgență, atunci când mai poate fi decretată?

Dar n-aș vrea să deranjez pe nimeni cu frământări de astea intelectualiste…”, scrie Moise Guran, pe pagina personală de Facebook.

În ultimele 24 de ore au fost 15.828 de cazuri noi de COVID-19. Alte 365 de decese au fost raportate de autorități. Crește numărul pacienților cu COVID-19 internați la ATI și ajunge la 1.729, un nou record de la începutul pandemiei.

În data de 15 octombrie 2021, conform datelor existente în aplicația alerte.ms, la nivel național există 1600 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19. În București sunt avizate de DSP 336 paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19.

De asemenea, la nivel național există o rezervă operațională de 164 paturi ATI destinate pacienților de COVID-19.

Aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienților ATI depășește capacitatea secțiilor principale.

Citeşte şi: PSD cere anchetarea Ioanei Mihăilă, fostul minsitru al Sănătăţii

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

„Are cancer!” Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!

Sursa: RomaniaTV