Primele imagini cu Reghecampf și Corina Caciuc. Cei doi şi-au asumat oficial relaţia FOTO

Primele imagini cu Reghecampf și Corina Caciuc. Cei doi şi-au asumat oficial relaţia FOTO

Primele imagini cu Laurenţiu Reghecampf și Corina Caciuc. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au avut parte de o ieșire în natură, motiv pentru care au imortalizat momentul în doi.

Primele imagini cu Reghecampf și Corina CaciucAlte Articole

Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, …

Premoniţie sinistră, celebra artistă R&B Emani 22 a murit …Anamaria Prodan, anunţ neaşteptat în plin scandal de divorţ. …

Laurențiu Reghecampf are o relație cu Corina Caciuc de aproximativ jumătate de an, susțin unele voci, iar cei doi îndrăgostiți urmează să fie părinți în curând. Recent, cuplul a petrecut câteva zile de relaxare la munte. Profitând de vremea frumoasă, cei doi și-au făcut câteva fotografii, prezentate de EVZ.

Amanta lui Reghecampf, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum arată acum Corina Caciuc FOTO

Apariţia pozelor în spaţiul public vine după ce Laurenţiu Reghecampf a anunţat că divorțează de Anamaria Prodan. „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, spunea Reghecampf în momentul în care recunoștea că se desparte de Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf ar vrea să se și căsătorească cu Corina Caciuc. Iubita antrenorului, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată în trei luni.

Corina Caciuc este director al unei companii care derulează afaceri între China și România. A obținut diplomă de licență în management după ce a urmat cursurile unei facultăți din Dubai și s-a transferat ulterior în România. Noua iubită a lui Reghecampf are și un master în domeniul afacerilor, la Cambridge.

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat verde: „Nu ne referim la magazinele esenţiale”

Sursa: RomaniaTV