Anamaria Prodan, postare incendiară după ce Reghe a anunțat divorțul: ”Dacă m-aș fi căsătorit cu acest bărbat…”

Anamaria Prodan, postare incendiară după ce Reghe a anunțat divorțul: ”Dacă m-aș fi căsătorit cu acest bărbat…”

Anamaria Prodan, postare incendiară după ce Reghe a anunțat divorțul. Dialogul între fostul premier al Marii Britanii și soția lui concluzionează că femeia l-a ajutat pe Churchill să devină cine este.

Anamaria Prodan, postare incendiară după ce Reghe a anunțat divorțul: ”Dacă m-aș fi căsătorit cu acest bărbat…”Alte Articole

Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, …

Adrian Thiess face dezvăluiri despre numele pe care l-ar pute …iUmor 16 octombrie VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Mihai Bendeac, …

”Într-o seară soții Churchill au hotărât să facă o plimbare prin Londra. În timp ce mergeau pe lângă ogrăzile oamenilor bine îngrijite, un măturător de stradă s-a apropiat de ei. Spre uimirea prim-mininistrului, bărbatul nu i-a vorbit lui, ci soției sale.

După ce cei doi au discutat câteva minute, Churchill și-a întrebat soția: -De ce acest bărbat a fost atât de interesat să discute cu tine?-.

Aceasta i-a zis că pe când erau adolescenți, el era îndrăgostit nebunește de ea.

La care prim-ministrul Churchill a răspuns mulțumit de sine: -Vezi, dacă te-ai fi căsătorit cu el, ai fi fost acum soția unui măturător de stradă…-.

În cele din urmă femeia i-a oferit o replică legendară: -Nu. Dacă m-aș fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru.-”, este mesajul postat de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan are un trecut amoros tumultuos, cu multe relaţii confirmate sau mai puţin confirmate. Sexy-impresara a mai trecut însă şi prin mariaje, şi prin divorţuri.

Anamaria Prodan a mai fost căsătorită cu Tibi Dumitrescu, tatăl fiicelor sale, Rebeca și Sarah. Ceea ce puţini ştiu e că aceştia au divorțat în secret. Cei doi au format un cuplu timp de 9 ani. În perioda 1998-2007, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu. Cei doi s-au cunoscut la o discotecă. La acea vreme, Tibi locuia în Statele Unite ale Americii, dar iubirea celor doi a fost atât de mare încât Anamaria și Tibi s-au căsătorit.

‘Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America. Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University”, a declarat la un moment dat Tibi Dumitrescu, primul soț al Anamariei Prodan.

Citește și: Scandal divorţ Anamaria Prodan-Laurenţiu Reghecampf. A cui este, de fapt, vila din Las Vegas

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat verde: „Nu ne referim la magazinele esenţiale”

Sursa: RomaniaTV