Combinația alimentară care întărește inima. Reduce tensiunea și îmbunătățește fluxul sanguin

Combinația alimentară care întărește inima. Reduce tensiunea și îmbunătățește fluxul sanguin

Combinația alimentară care întărește inima. Un factor important pentru sănătatea inimii este tensiunea arterială (TA). Riscul de boli cardiovasculare este în mare concordanță cu o creștere a TA, chiar și atunci când aceasta este încă în parametri normali.

Combinația alimentară care întărește inima. Reduce tensiunea alimentară și îmbunătățește fluxul sanguinAlte Articole

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. …

Horoscop 17 octombrie 2021. Ce zodii termină săptămâna cu …Anamaria Prodan, postare incendiară după ce Reghe a anunțat …

-Consumați legume bogate în nitrați. Scopul este să consumăm de la 6,4 până la 12,8 mg de nitrați pe kilogram de greutate corporală pe zi, fie în mai multe mese, fie într-o singură ședință cu câteva ore înainte de exercițiu.

-Obțineți polifenoli de cacao, consumând aproximativ 30 de grame de pudră de cacao sau 40 de grame de ciocolată neagră cu un conținut de cacao de 75%.

-Luați între 3 și 6 căței de usturoi (sau 600 până la 1.200 mg dintr-un extract de usturoi în vârstă) în mai multe mese

Legumele bogate în nitrați, cacao și usturoiul funcționează sinergic pentru a vă îmbunătăți sistemul cardiovascular. Nitrații cresc nivelul de oxid nitric din sânge (NO), ceea ce îmbunătățește fluxul sanguin. Cacao ajută la menținerea acestor niveluri ridicate de NO. Usturoiul îmbunătățește semnalizarea pentru mai multă producție de NO – astfel încât să puteți păstra o inimă puternică!

Citește și: Marea Britanie ţine migranţii dincolo de graniță, în ciuda crizei alimentelor şi a carburanţilor. „Nu ne întoarcem la vechiul model eşuat al salariilor mici şi competeneţelor reduse”

Inima ta poate pompa sângele mai eficient fără să-ți pună vreo presiune asupra corpului, deoarece fiecare ingredient din acest combo dietetic se completează reciproc pentru a dilata eficient vasele de sânge și a reduce tensiunea arterială. Deoarece aceste trei alimente sunt agenți hipotensivi – adică scad tensiunea arterială – încep de la capătul scăzut al intervalului de consum și vă monitorizează tensiunea arterială.

Modul ușor de a beneficia de aceste trei alimente este pur și simplu să vă asigurați că le consumați zilnic.

Citește și: Dacian Cioloş, mărturie dezarmantă după ce a fost desemnat premier. „Cel mai greu lucru de făcut în România e să fii un om normal. O minoritate şi-a impus valorile: şmechereala, combinaţiile şi bătutul din buze”

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund

Sursa: RomaniaTV