Descoperire șocantă în Albania. Patru turiști ruși au fost găsiți fără suflare la un hotel de cinci stele!

Descoperire șocantă în Albania. Patru turiști ruși au fost găsiți fără suflare la un hotel de cinci stele!

Descoperire șocantă în Albania. Turiştii au fost găsiţi asfixiaţi în sauna unui hotel din localitatea Qerret, vineri seară. Poliţia nu a oferit detalii cu privire la circumstanţele deceselor celor patru, menţionând că o anchetă este în curs de desfăşurare. Toţi angajaţii hotelului au fost chestionaţi.

Descoperire șocantă în Albania. Patru turiști ruși au fost găsiți fără suflare la un hotel de cinci stele!Alte Articole

Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, …

Rusia sparge toate barierele la numărul de decese din cauza …Vestea care zguduie lumea showbizului. S-au despărțit la scurt …

Turiştii ruşi, cu vârste de 31 până la 60 de ani, făceau parte dintr-un grup care era cazat de o săptămână în hotelul de cinci stele. Anchetatorii cred că persoanele decedate sunt membri ai aceleiaşi familii, deoarece au acelaşi nume.

Site-ul exit.al notează că cei patru decedaţi ar fi doi bărbaţi şi două femei: un cuplu în vârstă, fiica lor şi soţul ei.

La finalul lunii august, o româncă a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra, este din Someş Odorhei, judeţul Sălaj. Adela avea doar 24 de ani şi era foarte apreciată de lumea din jurul ei. Tragedia le-a picat apropiaţilor ca un trăsnet.

Tânără din România, găsită moartă într-o cameră de hotel din Londra provine dintr-o familie cunoscută și respectată din Sălaj. Adela se afla în Londra de mai mulţi ani. Adela era singură la părinţi, iar familia sa este una cunoscută şi foarte respectată în comunitatea din Sălaj.

Românca de doar 24 de ani a fost găsită moartă, în camera unui hotel din Londra, iar până în prezent, autorităţile britanice nu au oferit informaţii suplimentare despre modul în care tânăra şi-a pierdut viaţa în camera de hotel. Nu se ştie ce căuta acolo şi nici alte date despre caz.

Ancheta din Marea Britanie continuă şi, cel mai probabil, la finalul acesteia, urmează să se stabilească şi cauza morţii tinerei. Mama tinerei a scris un mesaj emoţionant pe Facebook, după ce a aflat că fiica sa a murit.

„Drum lin spre cer, copil frumos! Dumnezeu sa te aibă în paza lui! Ai luat cu tine, tot sufletul și toată puterea mea! M-ai lăsat atât de singură, erai tot ce aveam mai scump dar se pare că nu putem încurca planurile celui de sus”, este mesajul scris de mama româncei.

Citește și: Hotel Cișmigiu, o istorie nespusă: Cine a fost Neli Bejan, studenta care a murit în casa liftului: „Am fost ca două surori. Fiecare om își simte ultimele momente, clipele astea teribile au ce-i mai sfânt” 

 

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat verde: „Nu ne referim la magazinele esenţiale”

Sursa: RomaniaTV