Vlad Voiculescu anunță planurile USR pentru guvernare: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu vor negocieri, mergem singuri în Parlament!

Vlad Voiculescu anunță planurile USR pentru guvernare: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu vor negocieri, mergem singuri în Parlament!

Vlad Voiculescu anunță planurile USR pentru guvernare. Acesta a adăugat că dacă PNL nu se întoarce la negocieri până duminică, cel mai probabil USR se va prezenta cu un guvern al partidului pe care Dacian Cioloș îl conduce.

Vlad Voiculescu anunță planurile USR pentru guvernare: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu vor negocieri, mergem singuri în Parlament!Alte Articole

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. …

TSD a explodat după ce Cîțu spune că economia României e …AUR vrea controlul averii lui Klaus Iohannis: Vom iniţia procedurile …

„Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de mâine, atunci probabil că vom vedea un guvern USR PLUS prezentat în Parlament, vom vedea dacă va avea susținere sau nu.

Lucrurile nu stau foarte diferit de ceea ce se știe public, și anume declarațiile de ieri (vineri, n.r.) ale lui Dacian Cioloș. Cred că au fost relativ clare. Pentru noi, varianta de lucru este aceea că avem un premier desemnat de către Președintele României, premierul desemnat încearcă să găsească o majoritate în Parlament. Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS este în mod evident aceea cu PNL și UDMR.

Poziția noastră nu s-a schimbat, nu s-a schimbat din data de 6 decembrie până astăzi, de la data alegerilor. Am fost consecvenți și suntem în continuare exact pe aceeași poziție. Ceea ce am reproșat în Guvernul demis al domnului Cîțu au fost mai degrabă chestiuni care țin de persoana dumnealui și de o echipă mică din jurul dânsului. Asta nu înseamnă că până astăzi, repet, vedem o altă posibilitate de coaliție în România, alta decât PNL-USR-UDMR. Îi așteptăm să se întoarcă dacă își doresc. Dacă nu, și acesta este un mesaj clar, dacă nu vor face nimic la nivelul acțiunii dincolo de ceea au declarat la un moment sau altul, atunci înseamnă o confirmare a ceea ce am văzut deja cu câteva zile în urmă, atunci când partidele politice au mers la Cotroceni cu propuneri de asumare a guvernării și cu propuneri de premier.

USR PLUS este singurul partid care a venit cu o propunere de premier. Am înțeles atunci că PNL nu vrea să își asume guvernarea, alt mesaj nu văd care ar fi putut să fie, și înțelegem că poziția aceasta, cel puțin la nivelul declarațiilor, și-au păstrat-o până astăzi. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de mâine, atunci probabil că vom vedea un guvern USR PLUS prezentat în Parlament, vom vedea dacă va avea susținere sau nu”, a spus Voiculescu, pentru B1.

Citește și: Dacian Cioloş, sceptic privind şansele unui Guvern propus de USR. „Sunt conştient că el oricând ar putea fi dărâmat în Parlament”

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund

Sursa: RomaniaTV