Fostul preşedinte american Bill Clinton mai stă o noapte în spital

Fostul preşedinte american Bill Clinton mai stă o noapte în spital

Bill Clinton, preşedinte al Statelor Unite din 1993 până în 2001, a fost internat marţi seară cu o infecţie în sânge la UCI Irvine Medical Center de la Universitatea din California, la sud de Los Angeles.

El „va rămâne în spital peste noapte pentru a continua să primească antibiotice intravenoase înainte de externarea programată” duminică, a precizat pe Twitter purtătorul său de cuvânt, subliniind că „toţi indicatorii de sănătate evoluează în direcţia cea bună”, scrie Agerpres.Alte Articole

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. …

Rusia: 18 persoane au murit în urma unei intoxicaţii cu alcool …Descoperire șocantă în Albania. Patru turiști ruși au fost …

Fostul preşedinte este într-o „dispoziţie bună şi şi-a petrecut timpul cu familia, regăsindu-şi prietenii şi urmărind fotbal universitar”.

Citeşte şi: Rusia: 18 persoane au murit în urma unei intoxicaţii cu alcool contrafăcut. Este al doilea incident în doar o săptămână

Potrivit New York Times, citând un colaborator, Bill Clinton a dezvoltat o infecţie a căilor urinare care s-a transformat în septicemie.

El a mai fost spitalizat în trecut, cum s-a întâmplat şi în 2004, când a fost supus unei operaţii de bypass coronarian cvadruplu pentru a elibera patru artere înfundate, şi în 2010 când a suferit o angioplastie.

Citeşte şi: Rusia sparge toate barierele la numărul de decese din cauza COVID. Oficialii dau vina pe persoanele nevaccinate!

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund

Sursa: RomaniaTV