Horoscop 18 octombrie 2021. Ce zodii încep săptămâna cu dreptul

Horoscop 18 octombrie 2021. Ce zodii încep săptămâna cu dreptul

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Berbec

O zi cu o atitudine extrem de pozitivă pentru nativii din zodia Berbec. Veţi râde mult, în special împreună cu un prieten sau coleg de la locul de muncă. Aveţi o super-dispoziţie şi veţi atrage energii pozitive care vă vor ajuta să treceţi cu uşurinţă peste anumite veşti nu neapărat plăcute.Alte Articole

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. …

Mirela Vaida a dezvăluit secretul celei mai bune ciorbe de fasole …Corina Bilcon închide gura lumii care o acuză că i-a spart …

 Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Taur

Odihniţi-vă şi luaţi totul mai uşor, nu chiar aşa în serios. Este un lucru esenţial pentru voi, astăzi. Recâştigarea forţei interioare şi a energiei vă va repune pe linia de plutire, mai ales că a trecut o săptămână extrem de grea şi urmează o alta, despre care nu puteţi spune, încă, cât de uşoară va fi. Faceţi mişcare sau cel puţin ieşiţi la o plimbare şi respiraţi adânc. Veţi simţi eliberarea.

Horoscop 18 octombrie 2021 pentru Gemeni

Profitaţi de această zi pentru a fi alături de oamenii la care ţineţi cel mai mult şi care contează cel mai mult pentru voi. Au apelat la ajutorul vostru moral şi se bazează pe voi să fiţi acolo. Dacă tot faceţi acest lucru, arătaţi-i persoanei iubite că sunteţi implicaţi şi încă îndrăgostiţi. Unele aspecte din viaţa voastră se vor îmbunătăţi considerabil. Adevărul vă va elibera.

Horoscop Mariana Sârbu. Trei zodii care vor trece prin mari cumpene până la sfârşitul lunii

Horoscop luni pentru Rac

Nativii din zodia Rac aşteaptă, astăzi, o veste importantă. O persoană din viaţa voastră, care are probleme, vă va da vestea neplăcută. Nu anticipaţi şi nu vă faceţi griji inutil. Aşteptaţi să vedeţi despre ce este vorba şi abia apoi acţionaţi în consecinţă. Aveţi încredere în forţele proprii. Veţi reuşi să treceţi cu bine peste orice.

Horoscop zilnic Leu

Aveţi oportunitatea de a creşte în carieră şi de a face ceva semnificativ cu planurile pe termen lung. În ceea ce priveşte comunicarea, simţiţi nevoia de a clarifica mai multe aspecte legate de mersul lucrurilor în familie. Trebuie să trataţi orice cu calm şi să fiţi mai indulgent. Poveştile pot avea uneori măcar două perspective diferite.

Horoscop 18 octombrie 2021 Fecioară

Lucrurile încep încet să aibă sens. Simțiți nevoia de a schimba direcția în care se îndreaptă viața personală – în special în ceea ce privește problemele financiare și problemele ce ţin de încrederea în sine. Pe plan profesional, daţi dovadă de concentrare şi de profesionalism, iar rezultatele o să fie pe măsura efortului depus.

Horoscop special: Din 18 octombrie, Jupiter iese din retrograd pe anul 2021. Cum vin spre zodii bogatia si norocul in continuare?Horoscop Balanţă

Un sentiment de echilibru revine în viaţa voastră. Treceţi printr-o perioadă mai impulsivă, iar unii dintre voi o să simţiţi o nevoie acută de a fi mai independenţi. Nu trebuie să neglijaţi însă sănătatea. O vizită din timp la medic vă poate scăpa de multe probleme. Sunteţi mai romantici, plini de carismă şi ieşiţi uşor în evidenţă.

Horoscop 18 octombrie 2021 Scorpion

Anumite aspecte ale trecutului vostru vor încerca să iasă la suprafaţă, deşi de mult timp vă străduiţi să le ţineţi îngropate. În tot acest proces, ar fi bine să menţineţi o atitudine pozitivă. Lucrurile par să se rezolve mai bine atunci când înfruntaţi problemele cu zâmbetul pe buze. Un telefon important poate să vă aducă o veste bună.

Horoscop azi Săgetător

Săgetătorii au toate motivele să fie cu ochii în patru, pentru că ocaziile ar putea veni pe nesimțite – atât pe plan profesional, cât și în sfera dragostei. Este una din acele zile în care totul se întâmplă cu o viteză amețitoare, așa că stai atent și nu ezita, atunci când se ivește ocazia.

Horoscop 18 octombrie 2021 Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să asculte semnalele corpului, dacă simt că ceva este în neregulă. Nu e vorba despre probleme de sănătate, ci despre mici modificări în stilul de viață, ce ți-ar putea da un plus de energie și entuziasm. Cea mai bună zi pentru schimbare este astăzi.

Horoscop zilnic Vărsător

În dragoste nu toate merg ca în comediile romantice, iar Vărsătorii o vor simți pe propria piele. Uneori trebuie să ai răbdare și mult calm și să nu încerci să schimbi partenerul, ci să îl înțelegi cu bune și cu rele. Și, foarte important, să spui clar ce așteptări ai de la el. Altfel, vei aduna frustrări în mod inutil.

Horoscop 18 octombrie 2021 PeştiPeștii ar avea numai de câștigat dacă ar învăța să spună nu, la momentul potrivit. Nu rănești pe nimeni dacă spui clar ceea ce vrei și poți face. Dimpotrivă, este o dovadă de sinceritate și astfel te vei scuti de situații neplăcute. Da, pare greu la început, mai ales cu cei dragi, dar este spre binele tău.

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund

Sursa: RomaniaTV