Horoscop Mariana Sârbu. Trei zodii care vor trece prin mari cumpene până la sfârşitul lunii

Horoscop Mariana Sârbu. Trei zodii care vor trece prin mari cumpene până la sfârşitul lunii

Horoscop Mariana Sârbu.

Două zodii de foc și una de aer vor trebuie să aibă foarte mare grijă la tot ce fac în perioada care vine. Potrivit astrologului Maria Sârbu, fiecare din aceste trei semne are o sumedenie de lucruri de învățat în primul rând despre cum să se raporteze la oamenii din jurul lor.

Alte Articole

Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. …

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 18-24 octombrie 2021. Care sunt …Horoscop Dragoste 2022. Zodiile care vor da lovitura în acest …

Horoscop octombrie: 5 semne zodiacale pentru care luna va fi de vis, totul le merge din plin

Horoscop Mariana Sârbu.

Berbecii. Nativii de foc se pot confrunta cu reproșuri din partea persoanei cu care conviețuiesc. Vor apărea discuții și dispute cu iubitul sau iubita. Sunt nevoiți să facă o autoanaliză destul de serioasă, căci luna aceasta este o lună a lecțiilor de personalitate.

Cât despre Lei, astrologul Maria Sârbu susține că și pentru ei este o perioadă cu mult consum de energie. Nervii și frustrările se vor întinde la maximum mai ales în a doua parte a lunii, în care intrăm în curând.

Pot apărea tot felul de contradicții și scandaluri în cuplurile formate de Lei. Regii junglei nu trebuie însă să dispere, chiar dacă vin momente grele. Toate disensiunile vor avea un final fericit. Vor reuși să găsească punctul de echilibru, în cele din urmă.

Venus în Săgetător 2021 ne ajută să privim cu încredere către viitor. Zodiile, puternic influenţate de acest aspect astral

Horoscop Mariana Sârbu. Balanțele se află și ele sub atenționarea astrelor în următoarele două săptămâni și ceva. Se simt din ce în ce mai obosite și nu mai pot ține pasul cu lumea din jurul lor.

Vor apărea o serie de dezamăgiri pentru nativii de aer. Dacă au răbdare și știu unde să caute lucrurile frumoase din jurul lor, trebuie să știe că nu este totul pierdut. Încă mai au suficiente motive de bucurie, scrie Maria Sârbu.

Citește și…

Anunțul făcut azi de șeful OMS: Administrarea celei de-a treia doze trebuie să ÎNCETEZE! Care este motivul:

Imaginile momentului! Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina, surprinși în ipostaze tandre. Nu se mai ascund

Sursa: RomaniaTV