Andrei Duban și-a micșorat stomacul şi a slăbit 26 de kilograme! Cum arată acum FOTO

Andrei Duban și-a micșorat stomacul şi a slăbit 26 de kilograme! Cum arată acum FOTO

Andrei Duban și-a micșorat stomacul şi a slăbit 26 de kilograme! Andrei Duban a slăbit 26 de kilograme în 7 luni, de la operația de micșorare a stomacului. Acum, după ce a trecut de la 103 la 77, actorul se simte foarte bine și este de nerecunoscut!

Andrei Duban și-a micșorat stomacul şi a slăbit 26 de kilograme!Alte ArticoleDaniel Buzdugan, derapaj nepermis în direct la radio. Piesa …Marinela Chelaru, actrița din grupul Vouă, se luptă pentru …

Andrei Duban a spus cum se simte după operația de micșorare a stomacului la o emisiune TV. Acesta ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme, iar după intervenția chirurgicală are 77 de kilograme. „Trigliceridele urlau, iar doctorul a spus: „Cum de nu îți crapă ceva în tine?”. Luam și pastile, dar cu toate dietele nu se mai putea. Mă rostogoleam. Aveam tensiunea 19. Trebuia să mi se regleze tensiunea ca să mă pot opera. Medicul mi-a spus că sunt în prima clasă de obezitate. Mi-am dat restart la viață. Și acum, la 7 luni de la operație trebuie să-mi pun în farfurie o bucățică de ceva și trei frunze de altceva, pentru că mă satur. Analizele sunt bune”. a declarat Andrei Duban.

Transformarea spectaculoasă a Innei de la prima apariție până în prezent. Doar vocea a rămas aceeași

Actorul a spus că motivul pentru care a decis să facă această operație a fost medical. „Am slăbit de la 100 de kilograme. Am slăbit 13 kilograme într-o lună. Am slăbit natural, cu ajutorul unui prieten. Mi-am tăiat stomacul, se numește bariatrie”, a declarat Andrei Duban.

Geanina Ilieş, transformare radicală după o operaţie estetică. Vedeta este de nerecunoscut FOTO

„Eu am intrat marți în clinică, iar vineri am ieșit liniștit… Pot să mânânc ce vreau, dar nu cât vreau. Iau și vitamine, mănânc absolut orice, dar puțin, simți că te saturi. Problemele mele erau mai multe din punct de vedere medical. În momentul în care a văzut analizele, domnul doctor s-a cam speriat. Colesterolul, inima… Mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Îți crește încrederea în tine”, a mai spus Andrei Duban.

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Sursa: RomaniaTV