Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu. A postat poze cu ea goală, apoi a şters postarea FOTO

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu. A postat poze cu ea goală, apoi a şters postarea FOTO

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu. Bianca Drăgușanu a luat foc după ce Claudia Pătrășcanu a făcut o serie de declarații scandaloase. Fosta asistentă TV a publicat mai multe imagini în care cu Claudia Pătrășcanu apare goală!

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia PătrășcanuAlte ArticoleLoredana şi Andreea Bănică s-au vaccinat cu a treia doză …Daniel Buzdugan, derapaj nepermis în direct la radio. Piesa …

Bianca Drăgușanu vrea să o dea în judecată pe Claudia Pătrășcanu pentru tot ce a declarat, apoi a publicat câteva imagini cu artista complet goală, făcute în urmă cu mai mulți ani. După doar câteva minute, postarea a fost ștearsă, precum și fotografiile, scrie SpyNews.

Claudia Pătrăşcanu, în scandal cu Bianca Drăguşanu: „Ea crede că-i buricul pământului. În familia Bădălău nu intră orice femeie”

„Buna dimineața! M-am trezit bombardată cu întrebari despre acesta individa! Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știti. Acesta singură „mamă de copii” de pe planetă ma jignește de mai bine de 7 luni fară ca eu să fi fost vreo secunda motivul divorțului ei sau problemelor pe care le are. Bineînteles această femeie în primă fază ma aprecia și mă complimenta considerând că am putea fi chiar „prietene”. Știu doar ca între timp lucrurile s-au complicat iar individa asta instabilă a început să ma denigreze și să mă amenințe atât ea cât și mama dansei”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Alex Bodi, declaraţii-bombă despre Bianca Drăgușanu. A fost sau nu trimisă la produs?

„Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații ca să fi bagată în seama. De 2 ani doar apare jignindu-și tatăl copiilor etc. Ceea ce nu știe multa lume despre aceasta Sf Filofteea este că de 4 luni este amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port. Problema e ca omul de 50 ani a ținut-o cât se poate de ascunsă pana acum 3 săptamani când și-a dat seama cât valoreaza penibila asta. Bun, acum cu o mica parte a poveștii va tin la curent cu dovezi în curand, și că tot îi plac procesele si plimbarile București-Constanța o aștept în instanța pentru calomnie. Apropo, cred ca știe cine sunt și cu ce mă ocup real, cred ca știe ca sunt imaginea unor brand-uri cunoscute, iar afacerea mea o cunoaște destul de bine, așa că o aștept cu toată sinceritatea mea la Bucuresti și pentu mine”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Citește și…

Raed Arafat, declarații cutremurătoare! ”Oamenii au fost păcăliți. Punct. Trebuie să recunoaștem!” Adevărul gol-goluț:

Sursa: RomaniaTV